Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - psycho

Pagini: [1] 2
1
Baietu , la mine tot asa se intimpla , motivu hz , probabil din cauza rezolutiei ecranului.

2
wega troll , n-a pus mana de 50 si probabil nici n-a schimbat dropul cum am mentionat mai sus.

3
relaxati-va , parca v-au taiat o mana , e doar o ora de joc. Totul ok , se intimpla , nu va faceti griji administratia , sunt persoane care va inteleg.

Nu uitati de drop pends/rings cu recovery!!!

4
Mai e o problema , nu cad penduri/ringuri cu recovery , eu am colectat vreo 50 insa nici un pend sau ring cu recovery , rezolvati problema data.

5
da , mana de 50 cred ca ar fi ok , nu vad ce problema ar crea...sa ai extra loc in bc/ds , eu sunt pro.

6
Si voi omiteti ceva , voi incercati sa faceti un server similar cu mu moldova , dar acolo era drop normal(jewels , hearts , silver , gold medals , satani , etc)+ in ds kundun+ in bc daca il luai dadeau 1ch la fiecare membru din party.
Voi ce faceti o sa fie monoton si lumea o sa se sature.

7
e plictisitor , ne e nimic interesant , nici drop , nici haine din hearts , silver etc , pur simplu plictistitor...si incet.
Incerc sa stau online dar mai mult de 15 minute nu pot si ma duc afk , prea plictisitor...nu poti sa te duci bc/ds , ce sa faci? stai atlans?mde.

8
Tot e ok, nu sunt laguri.

9
e pusa limita la un account per ip? caci mai multi membri vor sa faca accounturi dar nu pot %)

10
corect tornado , ei cred ca au uitat ce inseamna mass pvp , cind sar 3-4 dk peste o ae si ei avind hyon+ double veter+ bug dino te maninca fara ca sa ai vreo sansa , cel putin inainte dovedeai ice si apoi pe 1-2 perekast si kill , nu stiu cum o sa fie , cel mai probabil serveru o sa fie plin de dk).

11
adevarat , ae sunt/au fost/vor fi in dezavantaj ,  mai ales fara perecast...dk o sa aiba o multime de dmg+hp+def...o sa fie greu sa-i dam jos.

12
ok , presupunem asa scenariu , dk terpila in set ref hp cu mult hp , el o faca  dmg  avand kast si inca de la ref , iar ae n-o sa poata sa-l dea jos fara perekast chiar si in 2-3 , cum atunci o sa fie? ginditi-va...

Da bdl ce o sa faca? un fireburst si orice ae de pe server gz.

13
@wega De unde  s-a ivit problema perekastului? Asta e aiureala , problema reala e bug dino + bug la double veter la dk.

Perekastul nu creeaza disbalans , trebuie sa fii in range + trebuie sa dovedesti sa te indepartezi sa-l pui in ice si dupa aia sa-l ucizi , un dk in pheonix +13 chiar ,  cu staturi decente o sa fie greu de ucis cu kast. Perekastul face parte din gameplay , nu inteleg motivu care ar duce la disparitia lui.

14
corect , pina o sa apara top seturi unic...plus la asta doar citeva persoane o sa dispuna de ele si doar din citeva clanuri , asa ca nu faceti greseli, lasati perecast.

15
fiti seriosi , perekast face parte din joc , hai deja sa scoti iner la dk ca are prea mult hp , lasati prostiile astea juvenile.
NU e de ajuns faptul ca DK fac prea mult dmg +tank si daca mai au staturi bune , e greu de dat jos , nu stricati un server cu potential.

Pagini: [1] 2