Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Klerik

Pagini: [1] 2 3 ... 7
1
 :big_boss: о5 сервер сдох!! Прошу рестарта :rtfm:

2
Nu e 100% shansa de a pune jewel,ca shi a pe serverul trecut a face un fenrir! Intreaba  care e % de zato4ka! Shapoi fa galagie!

3
Снимите еба..ный баг с пенетреишином у ае в совмести с фаирскримом дла!!! Поставь 100% дроп боксаи решать будет исход битвы а не ваш рандом который х.. Знает по какой причине набивает голды ае дк дл итд!!! Никому не нужен ваш рандом возрата дропа если не упал! Нам нужен 100% дроп!

4
Вот и я об этой теме! Кроме набива голда есть и пвп! Ае никак голд набить не мог! И при этом что клан который слил всех на голдеи в это время не упал голд отдают голд тому кто и набивал! Фуета а не gold reward! Ставьте 100% дроп и решать будет исход битвы а не рандом вебзена и админа!

5
Emmm)) wtf) plijeri la politzie scrietz!!am la fel screenuri deaestea nu numai privat dar shi inobwii 4at sh de wega sh despre mine scrise,nu mam boshit pe forum!! Nu atzi jucat pe server rus lineage sa va injure shi parintzii sh pe voi! Oameni buni shi sanatoshi  e un jok in care faci ce vrai shi scrii ce vrai!vrai sa te boceshti adminului ii arunci un screen pe forum sh gata! Dar la noi moldovenii cu ea tebea po ip vi4isliu i zareju!alde aftoritetz!nu uitatz e o simpla joaca,de la kare arde perdaku la fiecare de la o kiatra ridikata pina la un gz!la care sunt spuse mii de prostii ! Sh pentru asta trebuie sa va dushitz sa va fytetz mutrele in real pentru a ridika aftoritetu? Eu sh banda 5 papushii shertz!

6
Pe server 99999 xp cad goldurile de la speed marit,dar aici cum nu merge speed hackul shi goldurile nu cad?nu vad sensul sa umbli la gold sa nu cada sh apoi sa scrii amdinului shi sa ashteptz cu saptaminile sa tzi le intoarka!+ la asta cum potzi sa intorci goldurile la ae sau dk care nici nu nabivesk goldul cum nabiveshte sm sau emg   pe.kind pvpul se face intre guild shi cei kare au nabivit goldul trebuie sa fie a unui sm sau mg,dar nici cum a unei ae sau dk sau dl, pantru ca 90% din timpul goldurilor totzi sunt in pvp inafara de smi,shi nici cum o ae sau alte personaje sa perebeveaska nabivul! Shi dropul nu trebuie sa fie intors unui om dar gmul guildului!

7
Nui nici un bag cu exp , in pt elfu sta la mijlok si primeste exp don toate marginele , pe cand sm-ii se pun pe margini ca sa prinda toti mobii de la 3 spoturi si nu primesc exp de la mobii care mor pe alte margini , astfel se creaza diferentsa , si de oarece exp ii mare acest lucru se observa foarte usor. Eu am stat atent si am urmarit la spot si am observat cum elfu primeste exp dar la dw nu a sa adaugat acel exp...
tu indeosebi ai citit tot comentariul? Am scris ca eram singur cu ee in pt tot timpul!exp parka e in jumate parka la ee era mai mare! Incearka shi vezi

9
Asha am patzit eu kind am inceput a juca sm shi ee de la lvl 23 unu sh acelash upp ambii fara xp din x shop shi pina desearaee era cu 13 lvl mai mare ca sm ambii in pt ambii stateau afk! Ma gîndeam ca ee se ridika mai repede dar aici probabil e un bag cu exp!! Wega rezolva situatzia

10
Upp!! Wega da un raspuns :wizard:

11
Imblatz? Shi aiureshti?) in illusion nam fost nici serverul trecut nici acum :yes:

13
У меня такой вопрос на новый год в каждом му выдавались боксыот + до +5 в зависимости от лвла!  Вопрос тут выдавать будут? Слюни и сопли тролей прочь в лес или на ...Голды 3 раза в день и то ночью не знаю для кого сделанные! Приятный подарок для нубов и остальных! Будет чем поторговать и нубам и остальным! Вопрос лично веге!!! :wizard:

14
Paremise astazi noaptea a trecut 40 min cu pvp shi au venit +4 peurma +3 pe kind au facut un krug prin davias dar nici nau cautat normal ca erau golduri!!  :wizard:

15
Buna zua! Pe serverul trecut astfel de raspuns a fost! Shi nu sa mai facut! Non sens :wizard:

Pagini: [1] 2 3 ... 7