Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - drive

Pagini: [1]
1
Buna ziua, Wega am asa o propunere fa procesul jocului mai usor p/u nobi scade hp la golds si la boshi ca nobi sa poata sa ee si ei ca si asa sunt putini oameni si stau kite un nob la un gold kite 30-40 min si vine un top pers si gz si ii ea goldu si lasa oameni jocu ca nau interes..... fa mai usor jocu ca orcum suntem la sfarshit si bani din asta nu o sa mai scots !

2
Buna ziua, Wega dupa online si dupa concurentsa la golds,event suntem pe ultima 100 de metri) deasta si te rog ridica exp putin si pune mai eftine in x shop toate bunurile! ca sa ne ucam si noi macar la urma sa incercam sa facem si noi full cea ce nu am dovedit)

4
Buna Ziua! Wega sunt asa probeleme pe serv nustim cum sa dam de tine ca ai cam bagat picioru in serv! dar oameni mai joaca! Te rugam Frumos fa ceva cu jewel Exelent si Mystic pune vrun boss ceva ca lumea lasa jocu din cauza la asta ca nu pot gasi nimeni nu vinde nici pe real! fa terog ceva pune in x-shop MS

5
Buna ziua, Wega fa terog ceva cu Dark Lord ca este cel mai slab personaj din toti... bate cel mai putin din toti personajii si eai scazut foarte mult si hp ce vrei sa vezi din asta??? macar dmg ridical la normal ca cu asa putin orcum dl vor muri... nu crede ca vor fii inreali.

6
WEGA am o propunere ca in cash shop sa mai apara cate ceva interesant bilete putem is singuri sa ne facem dar exp de acolo nici nu merge MS!

7
wega fa ceva cu dmg la daybreak dk usid ae cu set +13 si cu + din max 2 lovituri crit 1 nu e real asa ceva si asa ca e vizual bug si apare in tine cand te bate + are si un dmg buguit terog sa scots din dmg  :scaut:

8
Archive | Arhivă | Архив / Ex 700
« : Iulie 31, 2014, 01:51:27 p.m. »
я думаю будет интереснее сеасон 2 гдето 80-100 exp остолное ви сами знаите админи!

Pagini: [1]