Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - aPentruSi

Pagini: [1]
1
Salut draga Rayness.

Cred ca a venit timpul sa deschidem tema dropului la hainele ancient.

Din considerente clare, ar trebui sa adaugi drop de ancient in BC , DS, Arena si alte top locatii, deoarece in toate top Serveruri din lume sunt asemenea setari .

- Un alt motiv de a adauga ancient drop in locatii este si mentinerea jucatorilor care au inceput a juca mai tirziu decit toti ceilalti, astfel jucatorii cu nivel mai mic sau cu un clan mai slab vor avea shansa de a schimba sau a vinde haina ancient pentru a deveni mai puternic.

- Un alt motiv , este ceea ca citi-va jucatori de pe server si-au creat jucatori pentru fiecare Chaos Castle in parte , ce ne face sa intelegem ca e o monopolie , si acest fapt nu e cinstit fata de restul jucatorilor care nu au o astfel de shansa.

Asteptam o hotarire inteleapta, Multumesc anticipat.

2
Dragul nostru Rayness,

De asta data , as dori sa ridic subiectul dropului gemstone.

Dropul la gemstone este in prea putine locatii , ca sa capeti gemstonu-ri un jucator esti obligat sa mearga kanturu.

Eu propun sa ne adaugati drop de gemstone si in alte locatii, ca exemplu : Arena, Aida .

Nu poate fi correct sa fie drop de gemstone doar intr-o mapa.

Sper sa ei decizii corecte, Multumesc anticipat.

3
Subiectul curent a fost creat pentru a aduce la intelegerea Domnului Admin ca :

1.Pe toate serverele oficiale de MUonline este intrare (Portal) in locatia arena, din cauza schimbarilor facute de voi jucatorii sunt nevoiti sa sufere pierderi in exp.
2.Oamenii care sunt contra la intrarii (portalului) in Arena (Stadium) sunt acei oameni care au doar de cistigat din asta.
isi i-au 1-3 golduri +3 +4, in timp ce in Tarkan merge batalie de 100 de oameni, nu fac killuri si poftim , fac move pe Arena (Stadium) si stau mai departe pe exp.
3.Din cauza ca Dumneavoastra oameni buni care sunteti contra Intrarii (Portalului) in Arena si dumitale Domn Admin, nu sunteti deacord , Vom face un pact (o intelegere) cu TOP clanurile serverului, nu vom merge la Golden Dragon Invasion si lasa sa aiba parte cei ce vor sa cistige din aceasta Schimbare incorecta al serverului.

P.S. Domn Admin , eu cred ca prin acest mesaj ne vei auzi parerile si iti vei da seama ca schimbat procesul jocului din propria hotarire si initiativa, care a fost total gresita. 

Multumesc anticipat.

4
Buna ,

As vrea sa mentionez urmatoarele lucruri absurde , care nu au loc sa fie.

1. Trade Zone(City) - Nu poate fi correct sa limitezi trade-ul doar pentru orase (necatind ca sun doar  Lor,Dev,Nor) , din cauza ca limitezi posibilitatilor personajelor, chiar si ca exemplu co-relarea unui guild in timpul goldurilor atunci cind Pvp personajul ramine fara Imp , un co-guildean nu-i poate transmite din cauza ca trade City sunt doar 3. Un alt exemplu este trade-ul in BC, din aceleasi motive.

2.Shield Defense - Nu este o optiune cind nu este balansat gameplay-ul , este un lucru care lumea nu-l poate intlege.

3.Numarul de servere - Din start Blood Castle si Devil Square, au limitate intrarile.
(Cine are maini rapide , are parte de experienta, nu ?)
 Nu sa fost de-ajuns ca s-a facut serverul 2 , poftim dragi jucatori , acum aveti Serverul 3 doar pentru BC si DS.
- Nu domnule admin , nu lucreaza treaba asa, pentru ca sa faci level trebuie sa iti dai staruinta sa lupti pentru asta , nu sa faci 140 de servere ca sa le fie mai usor.

4.Stamina  - Scroll of Decay , Scroll of Ice Storm, Ragefull Blow , Twisting Slash , urmatoarele skill-uri nu au sfirsit, cu alte cuvinte chiar daca ti se termina "Stamina" , jucatorul nu se opreste de batut.

Pagini: [1]