Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - K1doK

Pagini: [1]
1
Wega  nustiu daca ai observat de pe serveru tau nu lucreaza spedd normal cum ar trebuie daca tecem de 100  skilurile incep sa aiba baguri  bate pe sarite !!! am testat la bmg ae sm dl bk fix aceias ..... cum ca sa inteleg aceia care au arunkat agility ????? ce de facut ????????????? pot sa spsun ka niam kakat pe personaje cu agila,makar puteai preveni din timp............!!! Astept raspuns am arunkat bani pentru a testa bagu dat si neam convins ca speedu nu lukreaza bine dupa 100 ....!!!!

2
Wega Socot ca e timpu sa ridici Defence la +5 se eau foarte repede 3 de +5 in 15 min ,Dmg deja  sa ridicat mult la Personaj si multi nu sunt in anicent  full,dar inchipuieti in  ful anicent ce  osa fie!! !!! :clapping: :clapping:

3
Domnule faci ceva cu Maya qwest ka odata in 24 de ore e cam inreal sa faka 150 de oameni reload + la asa ca maya cada intodeauna noaptea da oameni inafara de mu mai au si alte nevoi ....fa ca sa fie odata in 12 ore pvp este si o sa fie la el si posibil multi sa se reintoarka ca numa din kauza asta si au lasat ka nam timp ei sa umble noaptea la maya ...sau mai adauga vun qwest cu jo exe si mistical!!!Trage atentia top 50 primii 20 au numa 5 reload aceilalts sau blokat si leau trekut interesul!!!!

Pagini: [1]