Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - NaZGuL

Pagini: [1]
1
Issues | Probleme | Проблемы / Server Full
« : Martie 16, 2020, 09:21:05 p.m. »
hai serios la 263 online server full ???? :rtfm:

2
Sezon nou curind, asta cam cit pentru tine Wega? cu ce egaleaza "Coming Soon" cite luni ????

3
  Eu inteleg faptul ca mergi la principiu, dar tinind cont ca de o luna jumate ai maxim 25 de persoane care omoara timpul pe server, poate ar fi bine sa faci vreun anunt referitor la ce urmeaza sa se intimple cu serverul???
  P.S. Plus la asta nu cred ca te avantajeaza faptul ca mentii un server care e practic mort.

4
Referitor la sistema de qwesturi, ai spus ca se compecteaza referitor la ce monstri os a fie in qwest si ce reward primim pentru acestia inca nam vazut nimic.
  Plus la asta sunt undeva la qwestul nr.28 si cind vad ca am de omorit 247+ 247 ca sa primesc 1 point si blue box, cam sincer imi dispare dorinta de a continua, consider ca e prea mare numarul de monstri pentru recompensa care o primim. Eu inteleg un EMG sau un SM e mai comod sa indeplineasca asa numar de montri dar pentru BMG sau un DK e pierdere de timp. Dau propunerea sa se micsoreze cumva numaru de monstri care trebuie ucisi pentru indeplinirea qwestului.

 P.S. Pentru persoanele care o sa aiba idei de genu nu indeplini qwesturile dar/stai afk/dute bc,ds/ eu imi expun opinia referitor la o parte a jocului pe care multi din voi nici nu vreti sa o atingeti asa ca daca personal nai trecut de qwestul 20 va rog frumos fara comentarii care nu isi au rostu, merci anticipat.

5
Chiar numai 15 minute  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

6
Acum fara gluma, imi zice cineva un build de Dark Lord la lvl 720 va rog frumos!!!
 Stats si caracteristicile buildului daca se poate.

7
Issues | Probleme | Проблемы / Disconect
« : Noiembrie 22, 2017, 11:03:31 a.m. »
wega cred ca din cauza ca incerc sa fac gold fenrir sa primit disconect de acum dimineatza, imi cer scuze fata de jucatorii care is on. Dar e o problema cind incerci sa faci fenrir gold aseara a fost cam aceiasi situatie, daca poti sa verifici ar fi super.

8
Vreau sa incep sa joc da stau pe ginduri sa incep acum sau sa astept vreo 3-4 luni, poate vreun restart si incep in rind cu totii :)

9
Issues | Probleme | Проблемы / BC disconect
« : Iulie 26, 2016, 10:27:03 a.m. »
Wega a nu stiu cita oara in bc cind sa ajung la statuie face disconect, am mai scris deja de citeva ori da rezultat 0 lei 0 bani. Pina acum credeam ca se intimpla cind ma duc singur la BC eram pe DL, aseara in PT cu ReDD, si nu mai tin minte cine in BC 6 cind o aparut statuia mo aruncat din Joaka, asta se repeta a 7 ori a 8 oara, o zi in saptamina iau bc restu ma arunca din joaca, nik Kill4Fun.  hai verifica ca deja ma joaca la nervi momentu ista ca nu pot sa fac bc pin la urma.

10
Issues | Probleme | Проблемы / Disconect BC
« : Iunie 23, 2016, 09:35:38 a.m. »
Wega deja a 3 oara cind stric Statuia la BC imi face disconect, carei problema ??

Pagini: [1]