Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Junior

Pagini: [1] 2 3
1
WEGAAA ridica exp la al 3 reload, si asa am ramas putini oameni cu asa exp nici care o ramas nu o sa joace.
Cine este de acord puneti ++++++++++++++++ :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:

2
News | Noutăți | Новости / Re: WEGA MU CLASSIC
« : Mai 31, 2020, 11:25:31 p.m. »
WEGA in legatura cu oamenii care au pierdut bani ca sa testeze agility ce e de facut, ma refer la aia care au cumparat fructe ca sa faca reset la stats la agility , consider ca e corect de restituit gems

3
Sustin total aceasta idee, intradevar la golds nu e pvp dar KARUSELI din cauza la dw, de ce toti cer sa se scoata sd si nu se face acest lucru, online scade pe zi ce trece, de ce nu se face macar un test fara SD cateva zile sa vedem cum decurge procesul jocului, ADMINISTRATIA ignora total cererile jucatorilor, WEGA daca mai vrei sa ai online, e timpul sa actionezi si sa asculti ce cer jucatorii, merci!!!

4
News | Noutăți | Новости / Re: WEGA MU CLASSIC
« : Aprilie 24, 2020, 12:20:00 p.m. »
Si asta e normal? De ce unii s-au folosit de figneaua asta  si anume ca daca balgass nu era luat, exp nu scadea si acuma daca balgass e failed deja scade exp ?? Sa lase deja cum a fost ca asa se primeste ca unii jucatorii au fost in avantaj si sanse sa ii mai ajungi din urma practic nus ...

5
Issues | Probleme | Проблемы / Re: Miss Miss Miss + SD
« : Martie 25, 2020, 03:55:03 a.m. »
+1
SD trebuie scos

6
vad ca toata lumea e ok cu acest bug , ae sunt fericite dk la fel , singur joc dupa dw si va spuns ce e exagerat acest bug legat de invalid tp attack  :gamer3: :gamer3: :gamer3: :gamer3: :gamer3:

7
Admin , este imposibil de prins dw , din cauza la invalid tp attack este exagerattt dejaaaaa , un dw face ce vre din ae :) si isi bate joc de dk , mai ales ca top dw au minimum 1.5 k hp si tin un veter de la dk fara probleme sau un ice , prea dees invalid tp attack :) , cred ca toti o sa ma sustina !!!!!

8
Edwyn eu am inteles , dar dw cand iese din teleport si fractiunea aia de secunda cand il vezi pe ecran pana a intra iar in teleport care e posibilitatea sa il nimeresti 0.5 % ? nu da serios mie mi se pare exagerat nici pe un mu pana acuma nu a fost asa si ma refer la acest proiect :) !!!!

9
hai sa intrebam si ae si bk ce parere au cat de des nimeresc un dw ???????????? e prea de tot , eu singur joc dupa dw si zic ca e cam prostie tp-ul actual  :biggrin: :biggrin: :biggrin:

10
Si despre imposibilitatea de a nimeri  dw in teleport nu se zice nimica ca se intampla invalid tp attack in proportie de 90 % ?

11
Adminul ignora acest subiect , Domnule admin ne lasati parerea Dumneavoastra sau nu aveti nimic de zis si silent total?

12
pruhaaa , go pvp 1 vs 1 noi 10 minute o sa ne chinuim sa ne gz din cauza la acest bug , intelegi ca e chin sa joci asa , singur joc dupa sm si zic ca este enervant sa joci asa , este vb de noroc sa nimeresti 1 lighting deja , este server cu reload arunca 2 k hp la sm si nu o sa gazi dintro lovitura , mai analizeaza situatia , go azi seara test si o sa vezi cat de greu este pvp sm vs sm !!!

13
eu nu am zis sa se ia teleportul doar ca nu ma fie invalid tp attack sa fie cum a fost si pe celelalte servere fara acest bug

14
admin un raspuns ceva?

15
Admin , cred ca e timpul de fixat invalid teleport attack la dark wizard , este deja exagerat , dw cu dw se chinuie sa se ucida , poti sa te chinui si 10 minute pana nimeresti 1 hit , cred ca majoritatea o sa fie deacord ca acest bug sa fie fixat , nici pe un proiect pana acuma nu a existat acest bug , fixeaza te rog !!!!

Pagini: [1] 2 3