Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Vendetta

Pagini: [1]
1
Issues | Probleme | Проблемы / Reported
« : Iunie 02, 2017, 11:32:01 a.m. »
WEGA, niste jucatori din Podonki, (cel mai des il vad utilizind bagu pe FreeWinner), dupa ce mor in kanturu apar pe acelasi loc, rezolva te rog acest bug, e foarte inervant ca ei se folosesc de acest bug fara rusine si nimeni nu le face nimic, eu credca pentru asta treb de dat si ban temporar.

2
Rayness un raspuns ?

3
wahahahah dati patanii gz :D asai mai interesant ;)   dar va rog frumos nu imi scriti in privat  :hi: ca mi se face mila de fiecare in aprte si tucmai mai nu scot 10 lei din portmoneu sa va dau la fiecare.

e.g. ieri: Hai te rog frumos nu ma atinge macar 1 ora sa ma duc la sala... te rog eu mult... nu iti cer mult, doar o ora  :drinks:
Ahahhah doamne fereste doamnelor si domnilor, Eduard da tu tii minte cind nu demult eu iti dadeam gz si tu me-ai scris in privat ca de ce dau gz ca si asa moare serveru etc. si apoi noi ne-am inteles cu tine, tu nu dai gz la partili meu si noi nu-ti dam tie, tii minte ???? Mai tii minte cum dupa asta cind erai aproape de 720 ai inceput iar sa ne dai gz ? Stii cum se numesc asa oameni ?? Oameni care nu se tin de cuvint nu vor avea niciodata respect.

4
Hai sa incep de la bun inceput ... sa nu dati pace la oameni sa joace cu asta imblati voi de la bun inceput ... si va laudati ca e o ideeologie a jocului vostru ... dominatie totala blah blah ...
ca la voi asa e ... cind voi nu dati pace la oameni asta e concurenta ... asta e ceva normal ... dar cind pe voi ...  gata e porceste ... cam pute a ipocrize din cele mai ieftine ...
si nu va place da? asta este razbunare dragi fete si baieti 
 si la toti la care nu se dadea pacea ... toti is din satra voastra ... =))  Ai venit si tu aparatorul tuturor =)
Foarte bine spus, si ma infla risu cind vad cum ei se apara mol ei is cu valori si soviste :D Cind eram lvl 200 undeva, unu din podonki mea dat perecast in bc si a murit tot party, noi nici nui incurcam lor, motivul lui a fost : "врагам качаться нельзя" Si eu nici nu eram in guild, eram lvl 200 cind topii erau 350+ ... ce sa mai vb de acest guild, daca ei inca se considera corecti atunci jocul asta ea distrus ultimii neuroni in cap.

5
Admin eu propun sa fie scos move in arena, asa cum era inainte.
Deja e bataie de joc ce se intimpla acolo. Oamenii care au ridicat max lvl. au inceput sa scoata de pe afk non stop, la asta nu am pretentii, oamenii au toata ziua si noaptea la dispozitie pentru mu, dorm cite 3 ore, joaca mu chiar daca au 720 lvl, nu e pe asta.
Dispare orce atractie ramasa fata de acest server, daca serveru era mai proaspat se merita de stat de batut cu oamenii pin arena, dar in conditiile care is amu cind serv e deja pe sfirsite, eu personal si multi altii nu mai vedem scopu, pur si simplu nu se mai merita in conditia in care e serv acum sa-ti pierzi nervii.

P.S. nu e o amenintare, stiu ca poate nici nu-ti pasa de asta dar daca in timpul apropiat nu se va schimba problema data, pur si simplu ne vom lasa si va fi inca -3 pers. care erau pina acum non stop in joc.

6
Buna Ziua! Wega sunt asa probeleme pe serv nustim cum sa dam de tine ca ai cam bagat picioru in serv! dar oameni mai joaca! Te rugam Frumos fa ceva cu jewel Exelent si Mystic pune vrun boss ceva ca lumea lasa jocu din cauza la asta ca nu pot gasi nimeni nu vinde nici pe real! fa terog ceva pune in x-shop MS
Sustin, e prostie mare, oamenii ajung la 610 si lasa jocu, ca nu pot continua.

jocul nu se rezuma la atingerea lvl-ului maximal! dupa logica ta ajungi 720 si gata?  cum v-am mai spus, au fost perioade cand maya nu a fost luata cu zilele si puteau toti (inclusiv eu) sa ne ducem sa o luam fara nici un PVP. Am preferat sa o exlcudem, acum batetiva pentru ea.

Eu personal vad Maya event ca un event intens si competitiv! Suntem siguri ca indiferent de zi mereu va fi o oarecare concurenta pentru a castiga eventul
Problema e ca oamenii ajung la al 4 reload si vad un obstacol mare, ei nu pot continua si pe linga faptu ca serveru deja apune, ei nu au nici un chef sa joace.
Ce sa faca oamenii astea ? Sa intre 1 pe zi la oleaca de pvp in maya, sa primeasca bataie si sa faca log out, interesant game play.
In jocul dat itemele bune sunt dobindite pin pvp, dar levelul nu ar trebui sa fie stopat din cauza la pvp.

7
Issues | Probleme | Проблемы / LAG
« : Mai 04, 2017, 03:41:04 p.m. »
De 3 zile laguri non stop pe server, poate rezolvi cumva ? e imposibil de jucat.
Mersi anticipat

8
Feedback ul meu. Are de suferit cel mai tare dk care a ales sa se imbrace in 380 set nou, acum cu bb taiete si fara unic options cum sa dai jos oameni cu 7k hp ?? Dk in unic orcum ramin puternici si fara bb, cei in PVP set ramin fara dmg ... nu socot corect.

9
Tare interesanta situatie, ieri la golds 2GMP statea si il bateau 3 dk si un SM in anubis cu blastu si nu cadea si el fara cast matinca. Dupa asta el scrie in post ca un ae alui fte
 tot clanu nostru si ii pare ghini, si el peurma vine pe forum si se plinge ca AE e slab contra la 2 BB, adica cum oameni buni AE cu 2k HP care nu cade de la 4-5 oameni e ok, da daca cade de la DK cu 2BB deodata disbalans, adica pe ae treb so dai jos in grupa ca un raid boss sau cum ?

10
Issues | Probleme | Проблемы / Re: Charactered blocked.
« : Aprilie 13, 2017, 09:28:57 p.m. »
up ???????????????????????????

11
Issues | Probleme | Проблемы / Re: Charactered blocked.
« : Aprilie 13, 2017, 12:27:02 p.m. »
up ??

12
Issues | Probleme | Проблемы / Charactered blocked.
« : Aprilie 12, 2017, 12:38:31 a.m. »
WEGA, am un caracter cu nicku Mason pe care nu pot intra, iti scriu de 3 zile pe skype, mail, forum etc.
Nicku e cu albastru si nu pot intra pe el, nu inteleg din ce motiv e in ban sau cei cu el.
Verifica te rog.

13
News | Noutăți | Новости / Re: New Guardian Sets
« : Martie 15, 2017, 05:38:25 p.m. »
Harasho, da atunci asa o propunere WEGA:
Fa sa fie maximum 5 optii pe exe items care poti sa le adaugi cu pietre.
Asa va ramine sens din seturile exe si oamenii care au deja pot aiba unde creste mai departe, daca aleg sa aiba exe set si nu socket sau ancient sau 380 ...

14
News | Noutăți | Новости / Re: New Guardian Sets
« : Martie 15, 2017, 12:44:38 p.m. »
cuvinte nu am. Cind mai ramine oleac pina string in sfirsit tot setu cu decrement decrease tu introduci seturi cu socketuri. Si amu eu treb sa incep ear de la 0 sa string socketuri. Is 100% ca ai sa faci sa fie greu si un ghemaroi enorm sa stringi seedurile etc. Cinstit nu vad rost sa continui sa joc cu asa schimbari ... nu vreu sa mai fac un set in jumate de an ca sa pot face macar ceva in pvp. Mai degraba adauga o metoda de a pune socketuri in hainele existente ... Multi au sa lepede cu asa schimbare.

Si unde vrei sa pui sa cada asa ceva? Din Balgass ? +5? Din cite stiu eu socket iteme cad in Raklion si treb seed master care la noi nui ...

Pagini: [1]