Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - johnydepp

Pagini: [1] 2 3 ... 6
1
jwl exe pls in shop))

2
baga boxuri in shop pina la restart ))

Iar pentru viitorul server sugerez sa maresti numarul de reload-uri sau sa introduci reseturi mai multe. Totodata numarul de reseturi disponibile ar trebui limitat periodic . Ceva de genul : sa nu poti face al doilea reset pina 20 (sau alt numar)jucatori  nu au finisat primul reset(sau reload). Ca ideea sa mearga ea necesita a fi testata iata de ce ar trebui acum sa maresti numarul reloadurilor (reset-urilor) . Deasemenea (daca se aproba mai curind vom avea posibilitatea sa testam balanta intre jucatori la mai multe staturi decit pina acum . Si acum este evident ca nu e prea balansat serverul, la mai multe staturi va fi si mai grav ... Asa ca nu taraganam , sustineti ideea si bagati- in actiune.
Have Fun !

4
poate de adaugat si un boss mai puternic ?
de exemplu selupan ...
pe serverele cu wings 3 parca era asa boss.
iar din el de pus drop sa cada vreo 3 componente wings 3 oricare - ora sa o arate la toti ca sa vina lumea sa fie pvp
Omu ista zice ca nui interesant pe server, dar nici nare idee cum se fac 3 wings, el nici no incercat , are 720 da de la afk no iesit nicaieri, si mai vrea relouduri...
Ca exemplu ce componente sa cada din bosu ista al tau tu vrei? - cristal, pero, si inca ce al 3-lea? 10b sau 10s, sau 1 joc? Sau 1 ch, sau zen, sau exe item + 13+16add???
Eu am ars 2 perechi de BK lvl 3+11 ; am făcut 2 perechi de SM , 2 perechi de MG, 1 de DL, si de 8 ori nu s-au primit deloc...

5
poate de adaugat si un boss mai puternic ?
de exemplu selupan ...
pe serverele cu wings 3 parca era asa boss.
iar din el de pus drop sa cada vreo 3 componente wings 3 oricare - ora sa o arate la toti ca sa vina lumea sa fie pvp

6
Dupa cite vedem online cade si cade eu propun sa ridici putin exp si sa mai pue  niste reloaduri!! !! Poate sa ridika oleaka online :D:D

adica reloaduri ar mai trebui adaugate vreo 2-3 . si costul lor la fel de marit (vreo 7-8 exe))
Exp e destul de mare si asa)
Poate si de bagat in xshop componente wings 3 ca sa mai reinvie servaku !
up up !

7
"toti il stiu pe EdWyn" - eu personal te cred poponar :D
Ai jucat de la inceput mai activ insa cum membrii guildului tau au inceput sa lase cite 1(insa "jocul de fotbal dureaza 90 min" iar ei au lasat de la al 2-3 rel.)  tu ai inceput sa cauti motive sa lasi si tu . Iata de ce ai facut postul referitor la hack (unde vinovat era 1 , maxim 2 oameni din knights) iar tu ai invinuit kill4fun. PROSTIMEA de pe server nici nu a asteptat investigatiile si dovezile finale pt gasirea vinovatilor si a incetat sa mai joace :(
Acum ARATA-NE MACAR UN CHAR DIN KILL4FUN CARE A PRIMIT BAN PENTRU CHEAT? Bot-ule ! Uite in oglinda cit de prost esti pe urma mai scrie supozitii prostesti pe forum !

8
Daca 30 oameni au ajuns n
max lvl asta nu inseamna ca jocul e la sfirsit.
"ia-te in mâini" din urmă vin alți 300+ oameni.
si asa cu mult s-a crescut exp la noobi. Daca vor haine la + 2,3 citeodata si la +4 nimeni nu merge.lasa sa muncească.
Iar daca vor iteme din +5 sa stringă pietre.Eu de exemplu vind o groază de smotşi şi nu scump 5/5 , 10/10.

9
Mai mult ca atit pentru toti "niorlaitii" care spun ca AE e slaba luati exemplu de la Fury - wings 3 +13, aruan + 13(armor + 11) - OMG ce face Aewka ceea (il maninca pe " de catre toti cunoscutul baranov" - cine trebuie o sa inteleaga)).



Ce exemplu sa luam ? Imi spui si mie? el e ceva deosebit ucide un dk cu 6000-8000hp in decrement  , da si fara decrement?Sau ucide DLU?
Da el in aruan acesta voobshe dovedeste sa ucida pe cineva sau pe el il ucide

OMG ce face Aewka ceea  Ce face aeshka asta? Joc tot dupa ae  il invit la un pvp de 50b 50s
1) da ucide si BK si DL.
2) daca in decrement atunci nu cred,  doar de cu cast. Dar ce ai vrut tu - BK sa jertfeasca 1500+ staturi  vitality , sa aiba un dmg de cacat fara unik si inca sa-l poata da jos cineva? BK si asa ar trebui sa fie cel mai puternic, ce vrei tu sa fii rege dupa AE ? Nici nu mai vorbesc de pretul la TOP ITEM pentru BK vs celelalte rase , daca nu ma gresesc nici pina acum nu exista vicious helm +13. EXE la fel e foarte scump - mie imi cerea in schimbul la Helm BD L dd hp rate 13 28 - wings SM/BK lvl 3 + ignore...
3)Am sa-i transmit lui Fury invitatia. Te anunt aici )

10
pardon , wings3+11

11
Poate ca nu este cel mai reusit proiect dar cu siguranta este unic si dinamic cu update-uri periodice care te pun pe ginduri referitor la tactica de joc.
Fac apel catre toti terminatii care nu au reusit sa ajunga in TOP (nu ma refer la level) cei mai puternici si se pling mereu ca nu le ajunge ceva : Jocul respectiv este unul in echipa iar de unul singur nu poti juca dar nici nu este interesant.Fiecare caracter are + si - urile sale insa impreuna formeaza o echipa fulger. Mai mult ca atit pentru toti "niorlaitii" care spun ca AE e slaba luati exemplu de la Fury - wings 3 +13, aruan + 13(armor + 11) - OMG ce face Aewka ceea (il maninca pe " de catre toti cunoscutul baranov" - cine trebuie o sa inteleaga)).

Asa ca terminati o dara postarile de genul " la revedere tuturor" "serverul a murit" " serverul nu mai are mult" Ca si orice alt proiect are un inceput si un sfirsit asa ca nu grabiti lucrurile.
Lasati " mărul să se coacă  la vremea lui "nu cind voi v-ati enervat pe un simplu joc.
Nu vreti sa jucati alegerea va apartine dar nu produceti agitatie in acest sens. Sincer - incepeti sa semănați cu nişte gay care au ieşit la paradă să arate ca si ei exista.
Multumesc si un joc placut in continuare tuturor )
Ne vedem la golds de 4 ori pe zi )
(c) TATAVOSTRU

12
Chiar nu am atrans atentsia da am catat pe net, nicaeri nu am vazut ring of poison sa dea Lighting resist.
Si eu am cautat pe net dar nu am gasit pendant cu optiunile dorite asa ca am imbracat ice si am luat ring poison.
Dar poti sa te uiti pe ring in joc. Scrie clar ca ofera lighting resist.
Deci cine acum sa-mi jntoarca averile cheltuite pe un ring fara valoare ?Eu nu vad alt vinovat decit setarile gresite ale serverului (respectiv admin)..

13
Domnule Wega, explica-mi si mie te rog de ce Ring of Poison pe care scrie alb pe negru "lighting resistance" nu oferă acest beneficiu (absolut fiecare lighting împinge caracterul pe care am îmbrăcat acest ring +7 = lighting resistance 8 ) ???
Si cine o sa-mi intoarca toată averea cu care am procurat acest ring în speranța că voi avea cel mai bun resistance vs SM ???
Te-am întrebat acelasi lucru in skype si pe messenger = ignorare totala !
Atragi atentia la toate insinuarile prostesti de pe server ca cineva e prea puternic iar cineva e prea slab dar nu atragi atentia ca optiunile care sunt inscrise pe iteme defapt nu functioneaza !
Fii barbat si repara bug-ul respectiv. Fă ca acest ring sa ofere lighting resistance-ul ce este aratat in proprietatile item-ului.

14
În orice caz experience în Party pentru fiecare individual va fi mai mic. Se presupune că odată ce în party sunt mai mulți jucători, monștrii vor fi omorîți mai rapid.

Experience în party funcționează cam în felul următor. 1 jucător primește 100% experience. 2 jucători în party primesc 160%, respectiv 160 ÷ 2 = 80% fiecare.

rayness noi stim asta.
dar de ce difera expul primit la 2 reload si cel primit la 3,4,5 ? (in acelasi party.. )

15
sunt destule eventuri :
CC
golds
illusion
maya
cocostirc
boss k7 in 2 locatii
BC DS
Balgass
baracks - nu il socotim event dar a devenit o locatie frecventata des pentru flame of condor
erohim in castel
+ sa nu uitam de urmarirea dropului ancient in LOT
White Wizard

Am scapat ceva ???
dupa parerea mea e destul de interesant si de unul singur abia reusesti sa participi la 70% din toate si asta stind fulltime la PC.
Asta este cel mai bun server vazut vreodata de mine din perspectiva event-urilor si diversitatii procesului de joc.
Celor carora le pare putin sa ma analizeze o data : poate motivul este ca nu va ajunge jewel of exe si mystical ? - propuneti ca acest event sa decurga mai des dar pina ce eventuri ajung destule )
Exemplu > 5 zile la rind am fost in ilusion 4 la ora 21:00 si nu am avut niciun concurent.. trebuia sa intru singur pe 2 chari ca sa iau un box...
Aproape acelasi lucru in ilusion 5 -  -Citeodata mai apare cite un concurent
..


Pagini: [1] 2 3 ... 6