Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Alaska

Pagini: 1 [2]
16
Issues | Probleme | Проблемы / Re: Boss Kalima7
« : August 03, 2016, 09:50:55 p.m. »
Rayness, sper ca glumesti in privinta la bugless... Daca visual bug'u nu i rezolvat dupa atita timp.... :scratch_one-s_head: in privinta la drop nu mai spun nimic, stau 25 min nabivesc +3, ca la urma sa ridic berdysh, thunder staff sau legendary sword...really???  :crazy: din vreo 20 golduri +3 de pin acum, am ridicat numai 1 haina luck dd... In ce priveste dropu ancient, vor sta toti afk daca nu il introduci: in Cc nu cade, LoT va fi doar un clan, iar boss la fel, doar top chars se vor bucura de el... Fa concluzii...Optam toti pt drop cit de mic, dar sa fie in bc/ds/arena

17
Issues | Probleme | Проблемы / Re: Boss Kalima7
« : August 02, 2016, 10:14:54 p.m. »
Cum a mai scris cineva, ai impresia ca joci test server   :crazy: :crazy: nu am jucat in toate proiectele de pina acum, dar presup ca acesta'i cel mai rau din toate... imi pare rau ca am pierdut timp pentru asa un server neserios, rusine pentru toate setarile pe care le-ai facut rayness, pentru toata indiferenta de care ai dat dovada... sa faci update'urile deja pentru tine, sa te joci pe server cu oamenii care inca idee nu au pe ce **** de server joaca  :boredom:

18
Issues | Probleme | Проблемы / Macbook probleme
« : Iulie 12, 2016, 04:36:46 p.m. »
Salut, am o problema cind deschid launcheru la macbook...se face update, dar window'ul cu insusi jocul , nu apare....am scris pe wega.help, nu rsp nimeni....poate macar aici cineva  :help: :help: :help:

Pagini: 1 [2]