Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Royal

Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 18
31
Colya nu minca la bors bun? E una cind de la inceputul jocului pui setarile date, iar e alta cind te implici si faci schimbari in procesul jocului !  In urma discutiei cu mai multi s-a observat ca wega a facut schimbari legat de % pregatrii Harmony , posibil chiar dupa ultimul update.

32
WEGA eu nustiu ce ai facut , nu-i destul ca stai ca nebunul sa stringi ceva gemuri, ajungi sa faci harmony din 7 sa nu se primeasca nici unul,peurma iarasi din 13 gemstone s-au primit 7 ? Dupa situatia data unica ce-mi vine in cap , ca  iarasi ai facut schimbari in setari!  Eu totul inteleg ce tine de dobindirea lor, dar ca sa-ti arda majoritatea asta eu socot ca-i o mare bataie de joc.

33
WEGA ai banat 3 a aparut al 4lea , prin arena bate clopoate alt elf ,, anime '', baieti sunteti asa de low la minte ), sa cheltuiti timp pentru sa faceti papure de genul)

34
Wega eu cred ca-i timpul sa atragi atentie legat de GOLDS , in 10 minute se ea +5 , +4 +3 nici nu se discuta, cum nu ai da sunt personaje cu peste 1 reload.

35
S-a discutat nu odata despre componentul dat pentru care este 1 din factorii principali pentru reload!
WEGA 1 reload  cam toti au facot datorita cash points din x shop deoarece erau 5 la numar,reloadurile urmatoare estea ireal de strins gems (doarde pentru cas$$$$)  in asa mare numar,luind in considerare ca acelasi buffer este twink jucator, respectiv trebuie 20 in loc de 10. Rog sa mai gasesti o alternativa de gausit guardianuri in afara de k7,ca e o prostie mare, % mic , mobi puternici. Eu sper ca toata lumea sa dea un feedback poztiv  :focus:pentru cererea data,ori vom sta cu totii blocati in al 2lea reload )

36
Nu e pay2win. Pay2win e atunci când în shop poți obține ceva ce nu poți obține în joc și acel ceva îți oferă un avantaj considerabil.

Sunt aspecte ce trebuiesc luate în calcul și dacă sunt rare și dacă sunt mai disponibile.

Așa s-a primit că pentru siege e necesară consolidarea tuturor guild-urilor, însă Land of Trials (unde se oferă acces când siege-ul e câștigat) e una din sursele de dobândire Jewel of Guardian.

S-ar putea de reconsiderat puțin drop-ul în Kalima 7, dar e necesar mai multă informație despre situația actuală.



Mai sus bulgari ti-a explicat situatia 3 guardianuri ea cazut intr-o sapt , pe cind a stat ore intregi acolo), sica sa intelegi k7 e foarte greu de facut treaba).Gindeste inca vo solutie, repet 1 reload s-a mai procurat din x shop, la 2 lea cifra este prea mare de guardianuri

37
Wega ok,dar guardiian cum propui sa dobindim? sunt 2 metode castelul si x shop, ok 1 reload s-a strins cumva 5 guardianuri, la al 2lea 10 guardianuri nu cred ca vor avea posibilitate  toti sa procure cu xshop respectiv trebuie de implicat $$$, asa ca te rog sa  gindesti solutii reale cum sa dobindem prin alte posibilitati!

38
Математики молдовы, вам бы на олимпиаду а не в му играть. "РАНДОМ" открываем гугл и читаем.
Если упал 1 гем за 1 час, то это не значит что за 2 часа упадут 2 гема, да согласен они падают реже чем прошлый сервер, но он падает не только вам но и всем остальным, надо было их искать до 400 уровня.

In sfirsit un om calculat pe forum))

39
Care sensul jocului atunci ca noi facem diferenta de lvl fata de oponenti si tu in ultima zi scazi dropul la gemstone?   

Unde a scris el ca a scazut dropul?)

40
Acum DK au ~2000 hp, SM deobicei bate in ei cu light de ~500, daca era sistema veche fara delay asa SM niciodata in viata nu ar scoate BK, cu sistema noua el cade ca nu reuseste, acum explicati cum delay la pots favorizeaza DKul la momentul actual ?????
Eu personal zic ca sistema curenta e reusita.
Cu cit mai mare delay cu atit  mai mult HP a sa aiba Bk, shi admin stie de asta da face a mutu.
Daca pui delay de 0,1 sec shi scazi eficientsa la  HP poition  a sa le fie mai comod de a juca lui sm shi Ae, LA bk practice nu de schimba nimic  nici intrun caz.

P.s. dar cui eu  ii lamuresc....lu padliza care ori shi ce  prostie nu a adaugao adminu este deacord cu ia))

Domnule Alexandru, sincer uneori am impresia ca nimic nu te aranjeaza pe serverul dat,cum nu ar face tot gasesti probleme), si totusi dar de ce iti chinui nervii daca WEGA nu-ti indeplineste dorintele,sincer chiar nu te inteleg )

41
Există câteva considerente. Acum în drop este ancient. Un server adăugător ar dubla drop-ul și ar diminua din concurență.
eu cred ca  foarte multi ar fi deacord sa fie inca un server doar cu BC  si DS   si fara unic!
sa faci server 2  BC DS fara unic nu e greu eu sunt sigur!
astfel oameni vor fi mai activi sa umbli bc ds si nu doar afk din cauza ca bc e pe 10 oameni si mereu full + in acelash rind nivelul la unic va ramine acelash!
eu cred ca multi inca doresc  inca un server cu bc ds din cauza ca dropul   la Jewel e destul de slab sau mai bine zine e foarte mare cerinta pe server si din cauza asta pare slab!

Deacord cu ideea, WEGA serverul 2 pu bc ds macar sa putem normal accesa eventurile, nici 1 secunda nu-ti ajunge ca 1 server e full), uneori din vina delayului, alti jmekeri arunc charmuri sa nu poti accesa) :buba:

42
Din cite tin minte mu trecut tot lua stamina la poison =))

43
Da eu caifuesc de la asa Heal baieti ( chiar daca maninc la moaca mai de la toate ae), toata muurile am jucat dupa DK BMG BDL , dar ma enerva situatia ca unii aveau heal mai rapid datorita la multe smecherii, de exemplu cum s-a aflat despre script,windows etc),eu inteleg tovaras ABECEDAR doreste ca 2 versiuni in urma sa fuga si un party intreg sa nu-l poate da jos ,dar nu-i variant). La moment toti mincam la moaca ca nu ave defense in raport si lvl mare,respectiv staturi multe). 

Sper WEGA nu v-a imbla la setari cu healul, majoritatea s-au pus staturile conform setarilor , respectiv lasa procesul asa cum este,SD nu este heal cu delay joaca merge tuto bene, la golds FUN total)

45
WEGA e destul de ok faza cu 3 zile !

Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 18