Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Kido

Pagini: 1 [2] 3
16
News | Noutăți | Новости / Re: NEON Expansion
« : Martie 21, 2017, 10:33:57 a.m. »
Estimativ ar fi pe 22.03, dar poate fi și mai tîrziu, vom anunța.

o sa fie staf pentru emg 380?

Deocamdată nu.


Dacă sunt îmbrăcate 2 arme +10% attack power. Dacă sunt îmbracte două arme identice +30% attack power.


P.S Totodată, începînd cu NEON Expansion, premiul în Illusion Temple va fi distribuit în invetar.
Deci din Guardian 380 weapon in drop +5 va fi introdus doar Wega Mace sau intreg arsenalul de 380 Weapon existent la moment ?

17
Contra!!
Daca se va skimba drop la Condor Flame shi va cadea la fel cum cade acuma Loch Feather, acest server nu va mai fi Hard shi nici nu va fi server dar o bataie de jok fata de timpul petrecut aici pina akum.(o parere a mea personal) :thank_you2:

18
Contra, cum este la moment e OK

19
pe multe servere care am jucat nu era permis cu acest pet la Castle Siege...nu stiu din ce cauza
Numeshte makar 1  :biggrin:
Aberatii shi nimik mai mult, pentru ce sa il mai introduce pe server  daca se interzice de folosit la "main event" ?
Shi iar din nou "cuvinte goale"

20
In primul rind vreau sa felicit totsi jucatorii ca avem posibilitatea de al procura.

Acuma ma adresez la admin...Te rog pina la Castel fa ca Plasma Skill de la Fenrrir sa nu farime hainele...ca a sa fie o batae de joc da nu castel.
Ambele partsi a sa aiba de suferit enorm.


Mrs anticipat.
Asta shi ii pontu din Pet-ul dat ...kum sa faca sa nu farime hainele- iar breduri shi plinsete

21
Contra skimbarilor ce tin de CryWolf Event. Acesta a fost mereu PvP event shi asha trebuie sa ramina :big_boss:

22
Против изменения дропа с Босса.
Есть и бб на сервере и силфид боу не мало.
Уника достаточно в лоте и в цц. Баланс отличный.


+1

23
News | Noutăți | Новости / Re: Race Event - 05.03.2017, 21:15
« : Februarie 25, 2017, 09:55:01 p.m. »
BugsBunny
Kido
DarkLord

24
Impotriva la orice schimbare la capitolul dat. :boast:

25
Din ce cauza omule ?? Ce are durata buffului cul ajunsul din punktul A in punctul B
Intrebare prea grea pentru el ...laso mai incetishor oleaka  :lol:

26
https://www.youtube.com/watch?v=I97msDSD9is
Ryaness ridica terog DMG la DK nu pot ucide DLu...

P.s. asta e DL cu pelerina a 2ua.
incep ku P. S.
Deci pentru cei ce nu cunosc ...testarile se fac fara buf..mai arunka inca vriun baff pe DL in afara de MS shi deff buf de la ee shi poti dai delete la DK asta 1 la mina
2. Daca crezi ca DK e atit de slab deskide o tema aparte pe forum shi pune-o la discutie pentru intreg poporul serverului. Nu baga trash-uri de genu dat in tema care nu tine de subiect

Spre final daca la fiecare saptamina la un eventual restart vom mari DMG la DL ku 50-80 Hit in PvE cine shtie poate intradevar peste 1-2 luni kind lumea se va pliktisi shi se va ajunge la un alt Wipe DL va fi in sfirshit echilibrat. I'm Done!
Multumesc de atentie... :thank_you2:

27
 THIS is SPARTA !!!!!!   :yahoo:
NU trebuie nimic skimbat e ok asha uite lumea deja a luat 1 "Character Reload" mai urmeaza vrio 2 shi asha ku Premium acc exp zboara. Dar o solutie pt 380 Weapon ar fi Kundun Boss. just do it   :ok:

28
Poate Problema nu e in DL si Ae ,  poate treb de micsorat potion de HP  !
La moment hillu e prea mare!Tre de micsorat hilu!
adika cei care nu au DMG la moentul de fatsa DLi shi AE tot asha o sa bat slab in altii(cei ce o sa se hileasca mai greu cei drept) dar DK ku DMG (nu zic turbat :biggrin: ) o sai sliveasca pe restu de 2-3 ori mai repede  :rofl:

29
SKoT ну ты что не нормальный чтоле ? Вот именно что DMG нету вообще если мы не можем убить сейчас FENIX SET, RS SET, BONE EXE, и так далее то на 380 set мы воообще будем по 40 пробивать их ты что видео не смотришь ? И снова ТЕМА АБСОРБА ? DK в Dark Knight 1400 defa + 200 pvp deef + absorbe ты его будет просто по 50 бить и всё. О каком абсорбе на ДЛе ты говоришь 90 % ? Да у нас даже ХП урезан и мало ХП у любого ДЛа, означает что наш абсорб нам не поможет и улетим с любого КРИТА ancient,ignore !!! Какие же вы вообще далёкие. Зачем тут что-то писать если ты даже никогда в свой жизни не играл за ДЛа ?
Ны что тут скажешь...нет слов, просто жирный +

30
La următorul restart, damage la Dark Lord va fi puțin mărit.

WEGA despre ce marire poate sa mearga vorba , daca majoritatea dl is mooveri , au staturi aruncate aiurea kite 800 str , shi ei pling ca au dmg putin , atunci ce facem  mai incolo ??? daca tu la fiecare restart le adaugi dmg , atunci in set 380 + 380 puha shi plashi 3 lvl , iar o sa plinga tot serveru ca nu pot ucide dl , wega am ajuns 400 lvl , ca tu sa te implici acuma in a fixa dlu ??? , asta trebuia de facut pina la wipe , hai shi om plinge tot serveru , ca ae  nu are dmg destul , dk parka toti is satisfacuti , smu e prea dmg , dar dor nu plinge nimeni  , pentru ca nu a ajuns pvp inca la 380 , wega parerea mea e ca trebuie de asteptat , sa ajunga pvp la seturi 380 +weapon , atunci va fi clar , acuam toti imbla in DM ,RS , GD, shi se pling de fixare  , dupa 380 + va fi clar , nu mai vorbesk de 3 wings , de ce pina acuma la 200 lvl nici un dl nu plingea , tot era bine , sau deprins cu 800 str sa bata tot serverul

Oamenii nu sau invatsat sa citeasca cu parere de rau. Trezire lume aici se pling doar BDLi cei kare au (str,ene,sgi  shi tot felu de tunning pt a bate bine) insa din kauza ca cineva ca tine sa speriat ca DLi no sai poata da jos nimeni WEGA a skimbat setarile...."LA INCEPUT" in timpul la WIPE kum zici tu...numai ka nici nu a tinut sa se konsulte ku jukatorii de pe server- sa le ceara o parere referitor la DMG( ca asta se discuta aici ) sau absorb ( ceea de ce se tem toti dar nici  pe departe nu se atinge inka subiectul dat ca e devreme) a facuto cum a crezut el de cuviintsa shi uite acuma "corecteaza" gafa pe care tot el a creato.

Pagini: 1 [2] 3