Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Eugen

Pagini: [1]
1
News | Noutăți | Новости / Re: WEGA MU CLASSIC
« : Februarie 26, 2020, 04:08:00 p.m. »
PVP server , hard level , no buff elf , si deschide odata sa ne jucam ! :gamer1:

2
Wega deschide servul saptamina aceasta pur shi simplu fa un vipe

3
1 . ( ORA ) Wega 1 ora pentru castel cind sunt reloaduri e putin , propun sa maresti pina la 1 ora 30 minute.
2. Din cauza eventului ILUSION TEMPLE guildul experti si royal sau folosit au stat afk 2 luni sau imbracat full dd , si au decis sa joaca la castel , propun sa lasi numai ULTIMUL CRISTAL .
3 . Cind ajungi la TRON in Castel timpul pentru coroana este de 30 secunde , propun sa schimib pina la 15 - 20 secunde.
4. Oamenii care au Castelul sa nu apara inautru fara TELEPORT TOWN dar la pod , si deja noi ca ATACK dupa pod in urma lor.
P.S : Guild nagoHKu / HARDCORE / IIII asteapta un raspuns pe tema data .

4
server cu 8-10 X spoturi o gramada el mai cauta MegaBOnusuri ))

5
Scoate la DL fire scream si la AE perecastul si nici o problema jucam si cu SD , iti lamuresc ca sa intelegi DE WEB ZEN a fost  proectat din start ca DK-BK sa fie cel mai puternic din toti intelegi ? nus modificarile cuiva da voi catati nod in papura , daca BK e cel mai puternic cine te incurca sati creez DK si sa le dai la toti sub coada ? !

6
Djoni daca nu faceau doss pe server si era deschis jucam 150 oameni stabil cum si era onlienul , si daca mai corect sa te exprimi doar 20 % din 80 % vor ceva noua pentru ca nu inteleg sensul strategic a acestei joci sau nu au alta ocupatie in veata decit sa stea la calculator sa treaca fiecare Quest !

7
Rayness asculta jucatorii deschide 2 servere in aceias zi 1 season 2 altu season 3 si o sa vez pe care e mai mult online multi nu vor SD 3 wIngS si prostiile astea , ori macar scoatene SD ca e imposibil de tins spre TOP jucatori cu asa setari poti sa fii si cel mai puternic pe server pur si simplu nuti ajunge stamina de la SD si max uciz 1 - 2 oameni cu ajutorul cuiva ) prostie totala!

8
Rayness daca faci acelas server si sezon daca conteaza parerea jucatorilor ar fi bine sa scoti SD pina nu apar primele BB sworduri , decremente si asa mai departe e imposibil de facut pvp la small LvL cu SD .

9
+1 season 2 ar fi ideal)

10
Creda ca ar fi multi de acord cu; 2+5 , 3+4 . 3+3 . 3+2 . 5+1

11
Salut wega parerea mea este ca totul este ideal inafara de Gold Trop's care sunt prea multe la numar 4+5 5+4 5+3 5+2 5+1 este din un server pentru afk pentru ca hainele exe peste 2 sapt nu mai au valoare , daca e posibil un vot te rog la acest subiect poate modifici la setarile normale 2+5 3+4 3+3 2+2 1+1 macar pina topul nu va fi 330 +

Pagini: [1]