Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - who?

Pagini: [1]
1
Issues | Probleme | Проблемы / Dark Lord suspendat
« : Februarie 23, 2019, 10:15:14 a.m. »
Nu inteleg, de ce nu se poate de creat inca un DL ? Lamuriti-ma...

2
Cum asa?...2 zile si deja in top 285 lvl 😁  scoteti va rog intrarile in mu de la acelasi
 comp cate 5 jucatori))  sa tina muu ista vre-un an si ceva macar 😁

3
Salut la toti .

Vreau sa joc din nou pe acest server ,dar atractia e 0 .... Improvizati ceva ...

Ash dori sa incep de la 0 si VIPI sa nu fie ...

Poate faceti a 2lea server si sa poata intra numai ce-i noi acolo...dupa lvl 300 sa ne putem alatura pe 1 server .....


Sa fie ceva deosebit pe a 2lea ca sa fie multi doritori de a incepe de la inceput fara acestea de lvl mare sa ne incurce

4
Salut !

Wega ,propun o schimbare ce tine de top jucatori .... Ce-i care au ajuns primii 400 lvl sa ramana in top dupa ordinea ce au ajuns ...si poate vre-un cadou celor 400 lvl ( GEM-uri sau altceva ) ))

5
Issues | Probleme | Проблемы / Mi-a disparut GEM-urile !!!
« : Septembrie 09, 2016, 12:32:18 p.m. »
Salut !

Wega ,ajuta-ma te rog...nu stiu unde au disparut gem-urile...am intrat acuma si am doar 1 ..ultima data cand am controlat erau peste 30 sau 40 ...

Spune-mi te rog unde au disparut : Nick "BumbleBee"

MS anticipat !

6
Si in ce update o sa fie portal arena??

7
Issues | Probleme | Проблемы / Boss Kalima7
« : August 01, 2016, 09:43:39 a.m. »
Domnule Admin,spuneti-mi va rog...bossul e testat normal ? Am incercat sa ajung cat mai repede 350 stand afk,n-am fost la golduri ca pana la urma sa vad ca Bossu din kalima7 e imposibil de ucis) are un range ca nici nu-l vezi in raza monitorului ,dar el inca bate) si bate nu incet )) fara cast 1300dubble - cu cast 1000 dubble ))


Se rezulta ca am pierdut timp si nici nu mai visam la un set unic ) La gold nu mai putem duce pentru ca cat timp n-am fost pentru a obtine 350 pentru kalima7 ...ce-i lalti deja s-au imbracat in exe ca nu mai putem sa ne impotrivim)


Daca nu va fi facut ceva cu Bossu...mai departe interes 0 !

8
Salut la toti.

Ce se petrece cu serverul ? Toti au laguri de disconnect? E ceva cu connectul sau e vre-un ddos atak ?

9
Salutare.) Sa inteleg ca exista deja cheat care se numeste (nestapanirea nervilor) si pentru aceasta se da ban )

Wega,hai sa fim intelegatori si sa ne dam seama ca toti din noi avem nervi,unii isi stapanesc nervii ..altii ,nu ) O persoana care joaca stabil pe server cu online bun ,1 jucator in top sa-i dai ban...ce stima ai fata de noi ? Ce garantie dai tu ca noi nu stam degeaba sa pierdem timpul ca la urma sa luam ban orcine din noi...ceea ce o fost scris din partea lui MTZ ,o fost scris pe forum si daca la porunca luia o fost acceptat banul ,atunci la porunca mea da-mi un set exe adamantine la 13 )

Desigur ca n-ai sa faci asta.... O fost o lexica dura scrisa pe forum,dai ban pe forum ,dar nu in joaca .... Analizeaza decizia si scoate-i banul daca ai respect fata de noi .....

10
Issues | Probleme | Проблемы / Probleme cu PT si exp-ul in PT
« : Iulie 18, 2016, 04:38:19 p.m. »
Lamuriti-ma ... spre exemplu :

1.
O situatie in BC - suntem 2 jucatori in party.In timp ce merge BC-ul ,exp-ul vine la toti in parte cate 3k .. unul din noi moare si exp-ul ramane acelasi ... macar ca nu ne aflam unul langa altul,daca il dau afara din party...exp-ul se normalizeaza si vine cate 5-6k ! Rezolvati problema,cateodata e nevoie sa nu stric party ca sa ma intorc inapoi la spot.


2.
Toti stim ca diferenta de lvl in PT e 120,dar daca PMul e lvl 200 si ce-i din party 320,poate sa eie noobi de 80 lvl....nu se ia in consideratie ca in party sunt jucatori mai mare de diferenta.....e un profit de ridicare inalta ! Rezolvati problema !

11
Wega,lamureste-ma - cum din gold +2 poate sa cada Box+2 si Unic ??? Tu ai setat asa sa fie sau asta iarasi ceva de la webzen ???

Te rog ia masuri !!!!!

12
Salut, Wega. Este nevoie sa maresti putin dropul la Fang,Scroll+7 in tarkan 2 ...Scroll mai cade ,dar fang mai deloc...ce tine de Key si Eye+6 ..la fel, e greu de gasit.. numai in bc 7 cade si posibil in locuri ca KanturuCore,Kalima6,ect. Adauga sa fie dropul bun si in tarkan 2...ms

13
Issues | Probleme | Проблемы / Schimbarea Password-ului
« : Iunie 27, 2016, 03:19:17 p.m. »
Salut . Asa o intrebare....am akk unde am pus emailul intamplator...daca sa schimb passwordul..nu pot,deoarece passwordul vine pe mail si asa mail nu este inregistrat......cum schimbam passwordul altfel ??

14
Salut. Vreau sa trag atentia la situatia cu banurile ! Vreau sa sustin onlinele cu prezenta mea,dar ca sa fie asa ..este nevoie sa mai vezi o data situatia lui PLAHA si TasteME ......Au primit ban pentru ca au primit in trade clonuri care nu erau la curent ...sa ne punem in situatia lora...vine la tine GMu si iti propune trade cu Wings 2-e...dc sa nu le accepti daca nu erau la curent ca merge dupe pe server... ?

Controleaza te rog inca odata situatia..si sa intelegi ca nu e un mu cu resuri unde poti juca individual...avem nevoie de comanda pentru a juca mai departe.....

Stergele clonul de pe akk si scoate te rog banurile la acestea 2....

Astept un raspuns bine gandit si cu dreptate !



Pagini: [1]