Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - AngryJoe

Pagini: [1] 2 3 ... 16
1
и чтобы 1 блесс за 1 бц падал :crazy: :umnik2:
Sustin, sa cada max 1 bless pe bc ca oamenii sa lase lucru familia si sa stea bc 24/7 ca sa faca o haina la 12 si sa arda )

3
E dependent probabil de prioritățile stabilite. Sub ce formă se consumă timpul?

Drop foarte mic la jewls, cerinte foarte mari la reload, esti nevoit sa faci twinks pentru BC1, Illussion, CC, sa te aperi de cretini in arena non stop si mai apoi de boss care apare, unde e fun in asta ???

4

1. serveru este setat asa incit  iti maninca  o sumedenie de timp.(ceea ce-i de-a pula pt anu  2018)


Deacord 100%

5
Sincer, nu pot nici in ruptul capului sa inteleg ce va oprit pe voi sa faceti la fel ???????

6
Vreau sa ridic intrebarea dropului, domnule WEGA de ce ai taiat in jumate jewl drop in BC? Serveru trecut era perfect in acest punct, plecai in BC si ieseai cu 7/7++. Aici plec in BC 7, party de 5 oameni !!! si a cazut 1 Bles !!! 2 S si 1 Jol .... asta la 5 oameni ..... si primele reloaduri vin foarte repede si iti trebuie si acolo jewls .... nu mai am nici un interes de a juca, pentru a face un set la +13 aici ai de umblat cite 8 BC pe zi in timp de o luna, asta e un FULL TIME JOB si pina le stringi ajungi la reload si le dai in vint. Serveru trecut era mult mai placut si comod, interesu era de la pvp si iteme scumpe pe care le dobindeai, nu ca aici sa stai non stop BC 6-7 sau 1 si sa stringi farmaturi ...

Socot ca dropul trebuie marit considerabil in BC sau cu incetu va disparea de pe serv. oamenii care mai au treburi de facut nu doar BC 8 ore pe zi ... bag picioru in asa cv.

7
News | Noutăți | Новости / Re: Serial Killer Retribution
« : Ianuarie 03, 2018, 02:02:38 p.m. »
Nick rocnoguH, scoate pe toti din arena de mai multe zile

8
Issues | Probleme | Проблемы / Bug in Kanturu
« : Ianuarie 01, 2018, 06:47:55 p.m. »
Evil spirit nu lucreaza permanent in kanturu, asa era si pe serv trecut, se observa nu la toate spoturile si in special pe la primele spoturi.

9
Foarte buna noutate ) Good job

10
zaebali nimic personal) eu vasi da ban pe forum cand vad ca amenintati administratia sa faca schimbari sau badea Vasea si tanti Liuda va lasa jocul

pur si simplu banati acestia 2-4 indivizi care siau creat personajii numai pentru a da gz de pe spoturi si nau guild, restul sa ramana asa cum este acum

sunt plus minus 30 de party 331+ care stau arena/kanturu pe 1 server, cred ca e ceva normal cand cineva lupta pentru un spot

Inteleg opinia ta, dar uite atent eu nu amenintez cu absolut nimic, nu am zis ca plec personal sau ca cineva concret pleaca, eu zic asta doar cu scop sa nu fie online 100 de oameni in o luna, atit. Nu vad nimic negativ de a face arena non moove, asa cum era odata, asta e un exemplu, aveti mai bune idei exprimatile.

11
WEGA atrage atentia te rog la problema data, pe zi ce trece apar noi caractere care umbla sa ucida in pk pe toate mapele, is sigur ca serveru va pierde o mare parte din jucatori care au viata personala si nu pot sta in joc 24/24 ca un degenerat, iti explic si de ce socot ca e o problema.
In fiecare joc mmo PK se penalizeaza extrem de dur, in unele jocuri cad itemele de pe char de ex. is sigur ca initial webzen nu a facut pk sistema cu ideaia ca fiecare char o sa aiba moover personal si ca 20 de pk se va scoate intrun BC. Propun sa scoti moove din arena sau sa introduci ceva updates sa faca viata la pk mai complicata decit este acum, o sa raminem iarasi cu 100 online in o luna.

13
Va lamuresc eu daca nu este evident deja ) Totul e facut pentru donate, oamenii string puncte si is nevoiti sa le foloseasca pentru guardians (castelu apare asa greu din acest motiv is sigur) de K7 nici nu-mi ziceti va rog, incercati si singuri. Dupa ce oamenii folosesc punctele acumulate pe guardians vor fi nevoiti sa cumpere exp cu donate pentru a ramine competetivi cu altii care au bagat bani, altfel ramii in urma, totul e simplu vrei sa ai sansa in pvp si in joc, BAGA RUBLE, un fel de sistem pay to win asa mai musamalizat, parerea mea (200 lei de personaj pentru VIP e extrem de exagerat luind in consideratie cit de greu acumulezi punctele si ca treb si pe ele sa le dai pe guardians pentru a progresa)

14
pune prietene jvl of excelent sa nu arda ca costa bani nu kade din mobi

Maya Hand

15
Rayness ce se aude in previnta la SD, va mai fi sau nu?

Pagini: [1] 2 3 ... 16