Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - patrik

Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 7
31
serverul este foarte bine balansat inafara de dl cu cape ,     

32
193 / 500 in joaca
 
online desenat in joaca is 30-40 de persoane si 20 in castel :)) dintre care toti pe 4-5 ferestre


bai cocostirk unde tu vez online desenat?

Intra pe site guild si uite la cine cine e online ,  Numai  IIIII toti offline inafara de baklanu de Buharik voi tipa faceti zabastovka?!

Online e normal poti sa te uiti pe site cine e online si sa-i scrii in pm si sa vez ca nui desenat si sunt oameni arena , tarkan , kanturu si castel si mai departe ,  Drum bun puturosule

33
ati luat in nicka atita timp cocostirkul si kundum boss nimeni nu plingea , da cum ceva despre castel numa boshiti  intruna!

34
sunt contra , eu ce ca un debil ka4im dk cautam pt ca amu cineva din sm sau ee sau emg sa faca dk ?

35
bai pacani , park sinteti niste tirfe ...

Ultima data cind ati venit la zamok de citeva ori mai nu ati luat zamokul ,  daca ave sa veniti data trecuta ave sa luati pentru ca noi ieram foarte putini ,  continuati in asa temp si totul este posibil!

Nu va dati batuti asa usor aratati ca sunteti BARBATI :bomb:

36
-
pacanii sau inteles in konfa ca toti sa scrie  inpreuna + din un guild :D

37
baietii fac zabastovka hahaha de park ei cred c daca o sa faca castelul neutru ceva o sa schimbe ,   online la voi e mic asa ca  terpiti si zabiviti

38
Ca o mica paranteza pentru cei care spun ca anc nu se mai vinde) chiar azi avostri miau propus aruan bots cu 25 gem) si agnis pants cu 15) ,pe linga asta se vind anubis si hyon set for 400 lei))))ieri HePBHblu neo vindut aruan armor pe vicious ring))) reiese ca daca ati dat kick la ''krise'' si tot se vinde anc,krise sinteti voi?)


bai rapanule si futi capu , eu cind o sa te vad o sa-ti fut un pumn in ibala!
HePBHbIu are de 5 zile vicious set care nahui cumparat vicios ring ieri ? coboarate pe pamint si nu scri huinea de asta!!
Vb in vind ,  anubis , hyon set vinde 1_u3_Hux  za real ce are el cu guildul royal baranule?

cine din anostri to propus aruan boots si agnis pants ce prostii tu scrii vb in vint

39
Ei pur si simplu cred ca daca au ancient seturi si sunt stapinii la castel ap sunt imba pur si simplu )si nu inteleg 1 singur lucru ca daca vor pierde castelul atunci pina la sfirsitul serverului,castelul inapoi nu il vor dobindi)))si aici nu e vorba ca cineva e mai puternic sau mai slab pur si simplu reesind din felul cum e aranjat castle la moment dat este imposibil sal ei)

si ca dovada este Golden invasion,boss k7,cocostirc udne aproape tot timpu luati in bot)
TOP DL No Comments

Nu ca alti)bag sute de lei si $ zi de zi) pe iteme,jwl si jewel of exe)si tot mor ca boti)sinteti smeshnie dragii mei)daca tot va tineti asa de pizdoshi si cu degetele varite,nu faceti def o singura data si cum ati pierdut castle va dau suka 100% ca nul intoarceti inapoi) chiar fac delete la DL  cu tot ce am pe el) daca il intoarceti dar foarte bine stiti a no sal intoarceti) easy bots)

Bai vaflea ibu4eaia tu nu vrei sa intorci inapoi wingsurile furate de sm 13 28 ignor huisosule suka si nu ridici telefonul?

40
Ei pur si simplu cred ca daca au ancient seturi si sunt stapinii la castel ap sunt imba pur si simplu )si nu inteleg 1 singur lucru ca daca vor pierde castelul atunci pina la sfirsitul serverului,castelul inapoi nu il vor dobindi)))si aici nu e vorba ca cineva e mai puternic sau mai slab pur si simplu reesind din felul cum e aranjat castle la moment dat este imposibil sal ei)

si ca dovada este Golden invasion,boss k7,cocostirc udne aproape tot timpu luati in bot)


Tu atvi4esti pentru kuvintele tale balabolule  ?pe tine voboshe pe la golduri nici nu te vad.
Cite +5 noi luam si cite voi luati botinik !!! pustaslov galimii

Cind luati la ora 03:00 noaptea kiteodata?




41
da intradevar e prea puternic castu la ee!!
trebu de mai taiat din castu la ee cu 20%-30% ca e prea puternic,
deatita si AE baga atita hp ca cu cast de ae credca si 1k agila iti ajunge sa dai un dk top daca esti sub cast!

udalesteti jucatorul , eu mai mare tupizm pe forum nu am citit din ce tu scrii in tema asta despre ee .


DA POATE WEGA SA REZOLVE TELEPORT LA SM? SM E pre pisdos in teleport e foarte greu sa-l nimeresti teleportul e fix ca si in serverul trecut doar ca wega  o scros inscriptia INVALID TELEPORT!!!!!
PLUS LA ASTA SM ARE LIGHTING FOARTE PUTERNIK , NU SCRII PROSTII

42
pai de asta si am zis ka ee cu  500 def no dai jos cu wings 2 lvl  da ce sa vb de ae dk cu kite 900 1000 de def si 3 lvl wings .... Lordik aista da intraiurea scrie fara de a se gindi !


nu vb prostii eu tot am dk  cu 3 wings si set unik si eu ae in set rs 13 28 ,  set exe 13   o dau jos  nu minciuni terog ,  pe serverul acesta sunt toti bine balansati  .

43
CONTRA , dupa procesul de castel se vede ca e posibil de luat , dece cineva trebuie sa daie castelul lu ADMIN ca peurma sa-l eie din nou?!!!

Ei au dorit  mai putini oameni , au dorit  ally mai putine , carei problema ?

deam vreti sa luati la fiecare a 3 oara ? SUNT CONTRA!

44
DK cu perekast bate in ae cu cast de ee  +3600 de energy la 150), asta cam e jostka) Da asta e normal, pentru ca castul e puternic, dar asa niciodata na so poti da jos)


spunemi terog mie cu ce noobi tu asta ai testat ?


Bai baieti nu futeti capul ca nu sunteti drepti ,

Un dk normal in set normal da nu set la 9    ucide ae za nehui 1x1 daje in set la 9 cu hp cit are el nu nesiti bred!!!

SM voobshe nare ce face din ae  o kiflisheste za nehui
BMG cu hp normal ucide ae

45
Daca sincer este primu server cind Ae intradevar e imba)pecind restu stau alaturi si fumeaza)la orice event cistiga acel Ally ce are mai multe AE si care are ae mai multe care stiu sa joace bine)e prea mare diferenta,acelasi DL sau BMG macar ca are point mai multe si fie in anc set sau fie in full exe set din+5 nu face fata la o ae de talie medie,ca un variant ar fi de scazut buf la EE cu vo 40-50%


nu ai dreptate  , un BMG sau dl in set exe poate usor sa daie jos o ae

Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 7