Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - nustinustiu

Pagini: [1]
1
Salut la toata lumea, salut domnul Wega.
Sper domnul ADMIN ca vei citi ce am scris mai jos si nu vei trece cu privirea intre rinduri

Vreau sa-mi exprim nemultumirea in 1 rind fata de boss  baracks. De cind s-a luat balgas numai 1 guild ia bosu, care stie ora, si care cade in 5 minute. Asta-i normal? Adica ceilalti care nu stiu timpul  se primeste ca se berberesc. Si se creeaza monopol datorita ca ceilalti nu stiu ora, sau daca si ar fi o mica probabilitate sa stii cind (dar asta este imposibil)nai cum sa- iai, guildul care tine cocostircul (la moment guildul |||||) sunt puternici,nai cum le da gz, vor fi cu 3 wings, si atunci orce interes dispare, nu mai spun de noii veniti pe server,care nau nici un sansa.
Asa ca se primese ca jucam seson 3, dar ce folos cind toti umbla cu 2 wings, si numai guildul care tine,vor avea.
Bine, cred ca referitor la acest moment mai inteles.
Personal am inceput a juca acest server, pentru ca sunt 3 wings. Si ce pot spune, foarte tare am ramas dezamagit pentru ca am ajuns 400, am facut si un reloud, si in loc sa fac 3 wings deja, vreun upgrade mai bun, eu fac 2 wings pentru ca PANA cade numai din boss, care nu lam vazut niciodata, am incercat sa o fac, arde, unic trebuie inca sa poti dobindi. Si am ajuns la concluzia sa-mi exprim nemultumirea aici, poate vei atrage atentia, totusi jucam 3 seson, si dorim si 3 wings cumva mai repede, nu sa jucam cu lunile, si pe la sfirsit sa gasim cind on line va fi + -50-100.
Cumva sa fie mai accesibil acest moment, ca sa se poata bucura si un nou venit, sau cineva mai slab de 3 wings.
Propun, ca sa pui in drop FEATHER OF CONDOR, pe undeva prin baraks,sau cine stie pe unde o sa ti vie ideea.
Ca sa intelegi ca situatia nu e chiar cea mai buna, serverul akush are 2 luni si numai 1 AE umbla cu 3wings. CIt avem online si pvp bun, implementeaza acest moment, eu cred ca multi se vor bucura, si vor avea un stimul oarecare, stiind ca au sanse sa fie cu 3 WINGS.


Mersi si satanate!

2
Issues | Probleme | Проблемы / DISC
« : Martie 30, 2017, 06:57:41 a.m. »
Admine!!! 3 nopti la rind deja am disc, ce za fignea?? Si nu numai eu... 
164 /  500

Sau vreai sa nu ne ka4 noaptea?)))

3
Issues | Probleme | Проблемы / BC SI BOXURILE DIN BC
« : Februarie 22, 2017, 02:46:13 p.m. »
Admin asa o problema am depistat, dupa ce ai pus in bc sa cada boxuri, multe persoane creeaza niubi 4 niubi lvl 15, intra cu dl lvl putin mai mare pentru bc, pleaca si ia bc si pe toti kloni ii da bc box. Asta e normal?)

4
Admin ai anuntat ca vor cadea in drop red chocolate pina pe 21, deja este data de 22...
Scoatele te rog din drop

5
Issues | Probleme | Проблемы / HP la DL
« : Ianuarie 09, 2017, 06:51:06 p.m. »
De cind la DL peste fiecare stat in vitality da 1 hp in loc de 2, adica 1stat 2 hp, apoi 1 stat -1hp, si tot asa. In baza la ce ai facut aceste schimbari, rog frumos argumente la aceste schimbari. Da vei spune ca este adaugat SD etc, dar daca va fi scos, cum atunci? Dc la DK sau alte clase nai facut acest lucru? Rog un raspuns, mersi

6
Buna ziua tuturor, as dori sa vad parerile altora in privinta la SD, am fost la un pvp si nu kiar am ramas incintat, voua va place?

7
Inca asa o propnere, nu stiu cum o vor aprecia altii, dar pe un server precedent WEGA a fost assha si a fost ok, la lvl 400 era RR, si incepi de la inceput cu 500 state (BK,DW,ELF)600 SAU 700 (mg sau dl). Un expi mai mare pe server si spoturi mai multe, a mai fost asa si parca s-a jucat lumea si era cool, sau adaugati mai departe ceva dupa 400. pentru ca deja nu e aceia ce o fost de la inceput, pvp etc...

8
Buna seara doamnelor si domnilor, buna seara domnul ADMIN, spuneti va rog frumos pe viitor se priconizeaza ceva nou sau ceva schimbari de implementare pe server, sau va ramine totul asa um este la moment? Pina acuma nu prea ma interesa acest lucru, insa acum cind sunt in toiul sa iau lvl 400, sunt foarte curios daca se mai asteapta ceva, da stiu ca poate cineva va spune ca sa evoluez in dezvoltarea personajului, dar oricum ma intereseaza daca vor mai fi adaugate ceva qwesturi,ceva adaugate lvl dupa 400 etc. ceva expi sau eventuri pentru oameni noi, unic bc ds, ceva macar...Online se mentine si asta e ok, si nas dori ca serverul intr-o luna, doua sa se sfirseasca. Nu este numaidecit ca cineva ceva sa comenteze, astept raspuns numai de la ADMIN, multumesc pentru atentie.

9
activ ultima dată: Septembrie 07, 2016, 10:49:33 p.m. :unknw: :unknw: :unknw:

Admin unde esti, ne facem griji pentru  tine) :help: :help: :help:
mai intra pe forum, in joaca, mai scrie ceva, sau deja gata? :suicide2: :suicide2:
Uite cite subiecte noi, tu la nici unu nai raspuns :wizard: :wizard:

10
Issues | Probleme | Проблемы / cc 100%?
« : Septembrie 09, 2016, 09:13:26 p.m. »
admin ce za fignea, ai spus ca CC ii 100% unic, dar cad numai boxuri, nui serios de loc, sau pune inapoi de 6 ori pe zi, ori pune sa cada unic odata si odata, mam saturat deja

11
Issues | Probleme | Проблемы / Mi-a disparut calul
« : Iulie 20, 2016, 03:07:26 p.m. »
Admin, dar cum poti sami explici, eram pe personaj am fost bc, kalul era scos, era satan pus in lokul lui, calul era in inventari, dupa bc calul nui, nimeni nu a intrat numai eu am fost, intoarce calu te rog lvl 39, numai eu stiu cit de greu cum lam ridicat, intoarce calu pentru ca alt fel nu mai vad rostul sa te mai joci, si toti dl-ii care joaca mai devreme sau mai tirziu se vor confrunta cu problema data!!!!!

Pagini: [1]