Golden Invasion Drop Return

  • 0 Răspunsuri
  • 3405 Vizualizări

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

*

Offline Rayness

  • *****
  • 1603
    • Vezi Profilul
Golden Invasion Drop Return
« : Decembrie 10, 2017, 05:44:29 p.m. »
Uneori la Golden Invasion se întâmplă  să nu cadă BOK-ul (Box of Kundun). Există aspecte specifice de joc de ce nu cade.

Cu toții nu ne place când BOK-ul nu cade, de aceea va fi implimentat un proces de returnare a BOK-urilor care nu au căzut.

Pentru un proces echitabil au fost stabilite câteva reguli în baza cărora se vor returna BOK-urile.

Regulile după care poate fi returnat BOK-ul
BOK-ul va fi returnat ultimului participant sau participanți aflați în apropierea gold-ului care au participat la atac. Acest aspect se va determina în baza experienței primite atunci când gold-ul este doborât. De obicei experience primește acel participant sau participanți în cazul în care e party care cel mai mult au atacat (ca și la ceilalți monștri), dar ar putea fi excepții de exemplu când este atacat de mai mulți și toți sunt în apropiere, de aceea vom lăsa spațiu și pentru ele. Nu sunt necesare screen-uri sau alte materiale, va fi determinat în baza informațiilor provenite de la server.

În cazul în care e un singur participant, BOK-ul se returnează acelui participant.

În cazul în care numărul participanților e mai mare se face un random cu numărul tuturor participanților. De exemplu dacă au fost 4 participanți, fiecărui participant i se atribuie un număr și se face un random de la 1 - 4. BOK-ul va fi returnat participantului cu numărul care a fost generat de random.

Când se returnează
Sâmbătă sau duminică în intervalul 19:00 - 23:59. După disponibilitate posibil și în alte zile.

Ce e necesar de făcut în cazul în care BOK-ul nu a căzut
Expediați un mesaj către [email protected] cu subiectul Golden Drop Return sau pe Skype (wega.help). În subiect indicați ora când nu a căzut BOK-ul și nivelul gold-ului.


//Atât procesul de returnare cât și regulile pot fi modificate.
« Ultima Modificare: Decembrie 10, 2017, 05:50:40 p.m. de Rayness »