Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - llsoccerll

Pagini: [1]
1
Issues | Probleme | Проблемы / Bug,delay
« : Iulie 10, 2020, 02:05:36 a.m. »
In momentul cind se termina mana la erou si se umple spre exemplu jumate din ia de la Mana Poison, apare un delay de 2 sec.. adica eroul nu bate, sta si se uita la soare aceste 2 sec.
Aceasta problema a aparut atunci cind a pornit ddos atackul. Cind stai undeva pe spot si bati mobii nu te afecteaza tare, dar cind merge vorba de pvp si ai atackspeed destul de mare - deranjeaza foarte tare.

2
Issues | Probleme | Проблемы / Maya Event
« : Aprilie 22, 2020, 05:02:16 a.m. »
Mi-au spus persoanele care au jucat pe serverul trecut ca tot asa era, de asta si nu am mai scris pe forum, dar nu ma mai pot uita la asta)
Pe serverul din 2017 in primele 3 etape la Maya Event, in drop din maini era Jewel of Mystical si din Boss era drop Jewel of Exe, acum insa e totul invers: din maini cade exe si din boss mystical.
Nu inteleg logica acestei schimbari:
1. Tot serverul e plin de Jewel of Exe
2. Nimeni practic nu merge la Boss, adica nu termina eventul
3. Iesind din maya dupa aceste 3 etape, e failed event si peste 4 ore iar incepe acest event (fiecare 4 ore - 4 Jewel of Exe)
4. Din cauza ca cel mai important drop (JoE) cade in primele 3 etape, nimeni nu merge la Boss si nici nu poti face Harmony

Eu socot ca ar fi mai logic sa fie dropul cel mai important anume din Boss, atunci Maya Event va fi o data la 28 ore nu la 4 ore.

3
Buna ziua si Hristos a inviat!
Nustiu cum de nu au atras pina acum atentia SM-ii de pe server ca sunt schimbari in MS. E scazut % si nu inteleg a fost efectuata special aceasta schimbare, sau sa intimplat ceva in urma lagurilor.
Ca sa inteleaga toti careea le este interesant, in loc de 60.42% ms(adica mai corect 45% maximal) eu am aproximativ 29%.

P.S. Formula pentru cei care no stiu: 15+(agi/50)+(ene/70). Calculati si testati.
P.S.S. Va rog sa luati masuri si cit mai repede.)

Pagini: [1]