Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - PapaNirial

Pagini: [1]
1
domnul WEGA , raspundemi te rog la o intrebare, dupa ce faci reset, staturile din fructe/questuri vor disparea??? macar asta sa no faci!!

2
Issues | Probleme | Проблемы / FRUITS ADMIN ATRAGE ATENTIA!
« : August 16, 2016, 09:29:53 p.m. »
ADMINE, intoarcemi toate fructele inapoi ori creationurile si zenul!!! nui destul ca arde fructele la 90 % da inca si acelea care se primesc... FAILED to create stats.... toate care am incercat sa le consum, toate failed???? inteleg odata-2 da chiar asa de des.... te rog REZOLVA problema si uitete in logs ... si intoarcele pe toate inapoi!!!!!!!!!!!!!!!!

3
calul ii excesiv de puternic mai repet! + fire scream are bug !! UN dl cu 75 de atack speed fara nici o haina cu reflect imi intrerupe mie paliturile mele , eu avand 130 de atack speed? asta ii normal? am asa o impresie ca serverul asta ii facut doar in folosul la DL ... 4 bk nu poate ucide un DL??? asta cum se intelege? in schimb el reuseste sai ucida pe toti? WEGA, echilibreaza te rog frumos cumva. .ca ii dezbalans foarte mare!

4
Stimate WEGA, cum a spus ABECEDAR ca daybreak are prea mare dmg, as vrea sa spun ca calul la dl ii excesiv de puternic. as dori sal modifici putin. iti dau si un exemplu concret . BK 1000 defense plus defense de la ee, 1100 hp cade dintro palitura a calului? si te rog frumos sa iai in considerare mesajul pe care ti-l scriu, da nu ca deobicei sa mergi si sa nu-ti fie pasa. multumesc anticipat!

5
WEGA , ce zici tu ? nu este timpul sa pui??? castelul?????? lumea incepe sa-si piarda interesul ... 2 luni de zile are serverul si tu nu ai avut timp sa pui monstri in arena , castle nu lucreaza , kanturu nu lucreaza .... rog putina seriozitate fata de oamenii care joaca pe server. te rog frumos update 10 partea 2 incearca sa bagi ceva . multumesc mult!

6
carei pontu la 380??????? deam mai degraba imbraci 2 bone blade sau hyon...

7
Buna ziua WEGA, spune-mi te rog odata la ce lvl se imbraca Mace of WEGA? multumesc anticiapat!

Pagini: [1]