Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Mordor

Pagini: [1] 2 3 4
1
Issues | Probleme | Проблемы / Re: Boss Kalima7
« : August 02, 2016, 03:39:33 p.m. »
Eu am inteles un lucru foarte simplu si evident!!! Cand guildul nostru e mai in fata atunci tot nu e testat si nu e verificat! cum ajung si altii din urma cum faci tot (de altii stie lumea despre cine vb), in asa caz explica cum eu ma stradui sa ajung primul in arena si tu nu ai puso, ajungem la boss tu nu lai testat!! mai inscurt eu am inteles ideile tale "geniale" !! O sa ajungem la 400 qvestul nu o sa fie disponibil si 3-rd wings nu o sa fie posibil inca de creat sau nu o sa dea toate optiunile pana nu o sa ajunga "altii" la 400!!! si normal trebuie sa fie concurenta nu cumva royal sa aiba mai inainte de altii 3-rd wings!! prezic inca un lucru, cum o sa fie luat primul CS o sa fie un dizbalans total pe server si nu o sa aiba guildul dat concurenta nici la boss nici la gold nicaieri intelegi, pentru ca altii nu au de unde lua haine ancient!! du vorbesti despre CC despre LOT Boss7 da tu ai fost in cc? sa vezi cum cad haine simple la+6 sa vezi cite cr si joluri cad!! Tu te starui sa inventezi roata de la inceput fara sa iti dai seama ca e deja inventata!! era foarte greu sa pui niste setari adecvate si oamenii sa intre in joaca sa primeasca placere si satisfactie de la Golduri in PvP sa aiba interes sa mearga BC DS sa stea online permanent cineva pe arena ca sa ridice drop!! mai in scurt pot scrie aici pe 10 pagini dar ce folos, tu ca un taur ai pus coarnele in pamint si crezi ca online 200 va ramine mai departe pina la anul!! Iti doresc succes si sper sa nui dezamagesti pe altii asa cum pe mine mai dezamagit dar o sa vedem dupa Castle Siege ce va fi!
P.S.teoretic facem cu cineva aliance si luam CS si ce credeti ca o sa fie in LOT? haine simple numai fara unic si un mesaj de la wega pe forum-sorry nu e testat inca!! mai incercati!))  Peace!

2
Mititelu Vai de capu lui....ai-ai-ai ... 1k def și staf 115 % rise.. teleport ms + IceStorm Care-i tare puternic la pvp...vai vai....mie jale de DW...saracu...sarac de tot.... :help: :help: :help: faceți urgent să stee in teleport 20 de secunde și să nu-l vadă nimeni ...cap altfel cu 1k def nu traiești...sarmanelu de dw..
daca vrei iti dau Dw meu sa vezi cu e la golduri cu TP!! se vede ca nu ai ideie despre ce vorbesti!!

4
O raportare mai frecventă a problemei din partea abonaților acestui provider probabil ar adăuga în prioritatea soluționării. Astfel îndemnăm abonații provider-ului starnet să înștiințeze operatorul despre calitatea conexiunii. Specificați despre pierderea conexiunii și pierderi de pachete. Indicați drept resurs de referință și testare serverul nostru de mumble - mumble.mmo.md

Pentru moment acest aspect rămîne prioritar și totodată drept bază pentru rezolvarea altor probleme potențial generate. Pentru clarificare, să presupunem că din cauza conexiunii datele de la server au ajuns cu întîrziere. Din cauză că datele au ajuns mai lent și acțiunile efectuate în joc vor fi cu întîrziere. Această întîrziere poate servi drept factor generator pentru bug-uri vizuale.

acestea de la starnet nu vor sa repare lucruri elementare sau sa raspunda la telefon~ da daca o sa raportez, precis, da nu ca precis da "imediat" o sa rezolve!!

5
Issues | Probleme | Проблемы / Re: +5 Drop
« : Iulie 22, 2016, 01:33:38 a.m. »
mistery da din lega numai armor luck dd, restul fara luck sau cu zen, numai adamantine rd si storm, guard mai cadea, da lega nimic!! nu am ideie parca nu e pus in drop!

6
am lasat pe o ora afk, ce crezi ca imi arata pe ecran? corect disconect!!!!!! :thank_you2:

7
drop ca drop, da bag teleport! pentru ce sa mai joc eu daca eu ca dw nu pot face nimik, nici makar sa sar in tp! eu trebuie sa ma las de dw si sa incep a face vriun dk sau dl?
permanent disconecturi, sa imi schimb providerul pentru serverul vostru? Additional arde ca tizicul, lifuri putine, din gold cade numai haine fara luck sau daca cu luck atunci zen ori mana si ard la 13, din 4 haine exe 3 is la 13 fara luck, nu pot lasa afk vreo 2 ore cai disconect, intru bc ds disconect! pui pet disconect, gold pt nu lucreaza, si pot enumera inca foarte multe!!! aici pe forum au fost lasate asa multe idei noi dar ultima vreme se vede numai disconecturi sunt in loc de ceva schimbari!! nu spun sunt si idei noi, da ce folos din ele daca bazele unui char sunt baguite, ce poate face sm fara tp? sta numai afk? Ce folos ca am winguri ignor set dd staff bun si bat in dk la 800 daca pe mine ma da jos inainte sa apar! Baguri vizuale bati in char sau in gold nu ese hituri cind te uiti peste o sec el e deja in alta parte apare! DL care te bate ca nici nu il vezi pe ecran! mai in scurt te ocupi de multe dar ce tine de bazele unui server ai uitat sau nu stii cum sa corectezi!!! eu nu vad sens sa joc mai departe sa imi pierd timpul, sa ajung la 400 cu 1800 ene sa bat tare da sa nu pot apropia de gold sa sar in tp! ?

8
"Eroii" vor fi sancționați

vad ca joaca mai departe tot normal la el, nu vad nici o sanctiune......
yukki a primit block acc

9
Ii bun asa ! Totusi cred ca wega decide cum vrea sa arate serverul sau si nu mai necesita pareri pentru a adauga ceva gandit de el ! Ori sa stai 20min in stun sau sa mareasca rezist si sa-l bati cu 20min mai mult- e tot aceeasi ! E ceva deosebit de alte servere...de la inceput nu prea imi placea deoarece eram invatat cu standar,dar acum ma deprind si e mult mai fine !
tu ai hp mult si tii totuna)) da mie cu 600 hp nici in teleport makar nu pot sta ca ma bate cu bugurile estea

10
de ce nu? lifuri mereu nu ajung!

11
Nu va sporiti aiurea , ca eventu a fost si joi , eri noi l-am pierdut , din cauza unor .... ca KINGS , shi mai sunt vreo 2 din Royal
vad ca nu prea stii a citi, Eventul nu trebuia sa fie joi,, el merge numailuni miercuri vineri si duminica asa a scris adminul!!
inainte de a scrie ceva citeste despre ce merge vb in tema!

12
total deacord cu ce au scris mai sus  :this: te rog mult, fa ceva schimbari ca nu imblu la gold ca nu am timp sa stau 2 ore sa bat un gold!
si plus la asta ai scazut rezist la golduri ca sa nu fie monopol, dar dupa ce stanul de la +5 e mai puternic, lumea reuseste sa ea +3 +4 si sa vie si la +5!! conceptul tau il strici tot tu!! Hai sa facem ca la oameni, ca chiar nu am placere sa mai merg la golduri cu asa setari!

13
Наоборот круто, ну вас одно на уме повысь хп и резист, потом крики большой резист, потом еще что-то, всех довольных не будет.

Хоть что-то новое в пвп на +5 будет, все будут порасторопнее, такое было уже в 1 му, и все играли и всем очень нравилось.
Foarte tare mii intereant ce nick ai sa inteleg cit de des vii tu la gold ca asa de tare iti place cind stai mau mult in stan decit bati goldul. Ee la asa golduri nu mai trebbuiesc, sens din defensul ei nui. Aici o sa aiba prioritate cei care au mult hp. Eu am argumentat inainte sa critic sar undes argumentele tale?

14
Наоборот круто, ну вас одно на уме повысь хп и резист, потом крики большой резист, потом еще что-то, всех довольных не будет.

Хоть что-то новое в пвп на +5 будет, все будут порасторопнее, такое было уже в 1 му, и все играли и всем очень нравилось.
goldurile si orice alt event se face pentru jucatori!!
asa fel de schimbari trebuiesc discutate, daca majoritatea e deaccord poftim nici o problema, dar daca mai multi sunt impotriva de ce sa nu fie modificat!!!??

15
asa e balgass event pe orice server, daca nu-l castigi exp ii micsorat (in cazul dat 4x), cand il castigi ii 5x, asa s-a intimplat ca data aceasta balgassu nu a fost castigat)
tio scris omul ca adminul a spus ca crywolf event are lok numai luni miercuri vineri si duminica, azi e joi!!!!! sau greu ajunge?

Pagini: [1] 2 3 4