Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Weks

Pagini: [1]
1
Euphoria intr-un text de 100 de cuvinte sa faci o singura greseala de a folosi in loc de "e" "i" crede-mă asta e egal cu 0 pe lingă tot ce se scrie in postări si faptul ca tu ai scris o singura propoziție si ai făcut 10 greșeli asta e grav de tot,da e important cum scrie omul deoarece eu cind văd asa persoane ca tine care fac 10 greșeli dar inteleg ce vreai sa spui a 2 conversație eu nu am sa o mai am cu asa persoane ca tine,deoarece eu inteleg ce reprezinți tu ca om.

2
Dragi jucatori și persoane care folosesc acest forum,am o rugăminte mare la voi,înainte de a scrie un anunț sau un comment la o postare învațațivă a scrie măcar corect ca am o impresie dupa 80% din commentariile citite de mine pe acest forum imi fac concluzii ca pe acest server joaca o totalitate de oameni degradați și inculți care nu stiu elimentarul a scri cuvinte corect.Eu înțeleg ca identitatea persoanei din viața reala nu figureaza aici sub nume dar e Nickname și ca no sa vă afle cine sunteți dar macar pentru voi o sa vă prindă bine să nu vă da-ți de rușine in societate.Daca o persoana a ajuns să scrie Paște=Pawte,astai jos palăria...

3
Baieti ati facut un bardac pe tot serverul acesta serios,care foloseste cheat engine,speed hack, care face dupe la pietre ca are cite 500/500,inainte de a face un server faceti o echipa din oameni care se pricep la asta,sa raspunda la timp pe forum, sa se ocupe de problemele aparute in joaca, sa fixeze bugurile sensul ca ati deschis beta test vreo 3 luni daca nu ati facut elimentarul protectie pentru hackuri??? sensul ati mai facut hight rate x4 daca aici toti fac ce vor???

4
Dragi Admini eu inteleg ca serverul dupa rate e hight x4 da mariti macar cu un (1) singur mob spoturile nu e normal ca in lt7 sa apara 3 mobi la spot macar 4 asta nu e mult e normal si lumea va fi mai bucuroasa,totul e super cum e acum drop la jewel la box totul e bine da mariti macar cu 1 capacitate la aparitie a mobilor,asa sta un party de 4-5 jucatori pentru 3-4 mobi nu e normal asa.

6
1.Sa fie deschis un al 2 server unde sa fie non-pk, sa fie x5 si sa fie inca careva privilegii dar pentru acest server sa fie donat.
2.In clicker este optiunea de a stringe jewel automat dar nu se poate de pus bifa da e ok asa dar poate faceti cumva sa fie automat pentru box of heaven sau heart of love ceva de genul dat.
3.Sa fie o lista informativa cum este pentru box ce cad din ele sa fie cu spoturi de monstri coordonatele date este spot.
Va rog sa analizati aceste propuneri,multumesc.

7
La ce ora e deschiderea pe facebook scrie 17:00 iar dupa ora de pe site 19:00?

8
Ceva cadouri in ziua de deschidere pentru noi jucatori vor fi? :dance4:

Pagini: [1]