Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - He3HauKa

Pagini: [1]
1
Issues | Probleme | Проблемы / GUZGANOS fara EE cu BUFF in BC
« : Aprilie 29, 2020, 12:40:42 a.m. »
pe 3 serv orele 00:30 PvpJK, Boracho si steklovata pe coord 14 50 stau fara EE dar au BUFF, au vazut ca din guild nostru au intrat in in BC si au oprit EE care printrun oarecare bug sta Davias > Lorencia si da Buff. Nick EE - Koz9vkA sta intrare devias din Lorencia. + saptamana trecuta erau Kalima7 BOSS cu kast mereu dar EE nu era in Kalima. Admin va rog verificat BUG si rog sa fie pedepsiti pentru BUG.

2
Issues | Probleme | Проблемы / Miss Miss Miss + SD
« : Martie 24, 2020, 11:00:57 p.m. »
1. Serios ? 5 missuri in DK cu 200 agil sau in mover cu 100 agil ? e posibil asa ceva ? +

2. SD ! Toti SM sar in TP cu o super viteza ca nici nui vezi, iti scot tot SD si te mai si ucid si tu daca ai noroc sai dai 2 hituri ! fa ceva cu acest SD ca e imposibil de jucat !

3. Elf Buff 350LVL - cat timp pierdem ca sa mergem sa luam buff, uneori nui timp nu reusesti si nu esti deloc concurent cu cei ce au buff! Doar toti sunt de parerea ca buff este de prisos pe acest server si nici nu am idee cine la inventat! ca am jucat pe alte servere si nicaieri n-am vazut asa ceva! se creeaza un dizbalans total si oamenii pierd placerea de a juca.

TU chiar primesti placerea cand oamenii isi pierd nervii pe serverul tau ? De ce nu faci schimbari cand majoritatea oamenilor ce joaca aici o vor ! Aceeasi istorie pe fiecare server, aici joaca aceeasi oameni si cer mereu una si aceeasi! ce te costa sa faci setarile dupa placul jucatorilor ? la urma urmei ei isi pierd timpul aici ...

Pagini: [1]