Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - Rayness

Pagini: [1] 2 3 ... 9
1
News | Noutăți | Новости / WEGA MU CLASSIC
« : Februarie 20, 2020, 04:03:56 p.m. »

Modificari planificate

• Va fi un server pentru leveling si un server pentru PvP. Pe serverul pentru PvP va fi Elf Buffer cu damage si defense similar unui Energy Elf de nivel ~ 350 (poate fi modificat).

• SD (shield defense) va fi de la start.

• Dragon/Guardian/Legendary/Light Plate in Lorencia nu se vor vinde.

• Serverul va fi fara spoturi in Arena.

• Vor fi 4 Golden Goblin, 4 Golden Titan, 4 Golden Dragon si 3 Golden Tantalos.

• In shop vor fi disponibile ingredientele pentru Blood Castle 3 si Devil Square 3.

• Kalima e disponibila pe server 2. A fost marit damage/defense pentru monstri si Illusion of Kundun.

• Cerintele pentru reload au fost modificate.

1 reload - 10 Jewel of Bless (Bundled), 10 Jewel of Soul (Bundled), 10 000 000 zen
2 reload - 30 Jewel of Bless (Bundled), 30 Jewel of Soul (Bundled), 30 000 000 zen
3 reload - 60 Jewel of Bless (2 x 30 Bundled), 60 Jewel of Soul (2 x 30 Bundled), 50 000 000 zen
4 reload - 90 Jewel of Bless (3 x 30 Bundled), 90 Jewel of Soul (3 x 30 Bundled), 3 Jewel of Guardian, 15 Jewel of Harmony, 200 000 000 zen
5 reload - 120 Jewel of Bless (4 x 30 Bundled), 120 Jewel of Soul (4 x 30 Bundled), 5 Jewel of Guardian, 15 Jewel of Harmony, 1 Jewel of Mystical, 1 Jewel of Excellent, 500 000 000 zen

// se completeaza

2
Câteva actualizări pentru astăzi

* Castle Siege va porni într-un aranjament special.
* Evenimentul nu se va repeta fiecare 3 zile, dar se va petrece organizat cu un anunț prealabil.
* Alianța câștigătoare va deține castelul și va avea acces către Land of Trials timp de 2 zile. După 2 zile, castelul va trece în posesie neutră.
* Următoarele bătălii vor fi anunțate pe parcurs.
* Primul Castle Siege va fi Duminică (14.04). Alianța care va câștiga, va deține castelul și va avea acces în Land of Trials până Miercuri dimineață (17.04).

3
Câteva actualizări pentru astăzi

* Pe serverul 3 este disponibil accesul către Dark Elf
* Începând de mâine dimineață va fi disponibil Boss Anquelios în Barracks

4
Câteva actualizări pentru astăzi

* Începând de miercuri dimineață vor fi disponibili Golden Lizard Kings (+4)
* CryWolf și Illusions of Kundun de pe ambele servere vor fi transferați pe serverul 3
* Începând de astăzi sunt disponibile donațiile prin PayPal

5
Salut! La început de an venim cu câteva actualizări și pentru că e perioada când se fac cadouri, am pregătit și un cadou pentru voi.

Cu toate că serverul pe care urmează să migrăm e în continuă dezvoltare, până la moment mai rămân aspecte ce necesită atenție și timp. Deocamdată nu sunt detalii despre CBT, dar vom anunța de îndată ce vor fi.

Totuși, pentru că mulți dintre voi ne-ați rugat și pentru că noi ținem cont de părerile voastre, am pregătit ceva special pentru serverul curent. În timpul apropiat, pe serverul curent urmează să avem un start nou (WIPE). Urmează să avem un server ce va conține elementele clasice ale servelor noastre combinate armonios cu elemente FUN.

Ca și în prezent, pe server se preconizează să avem în shop Jewel of Bless/Jewel of Soul/Jewel of Chaos, iar rate-urile pentru ele vor fi ajustate corespunzător. Max level deocamdată e planificat să rămână cum a fost 720 (fără resets, dar cu reloads), iar experience să varieze în dependență de reload (variația va fi relativ mare, ultimile reload-uri ar putea fi 1-4x, iar primele ar putea fi și până la 100x), e posibil să avem modificări pentru stat points per level (3/4 pentru DK/DW/ELF și 5 pentru MG/DL). Ca și în prezent e posibil BOK +1 să rămână disponibil în shop.

Mai multe detalii și specificări vor urma pe parcurs, până atunci vă invităm să savurați Davias Anthem

6
Mulțumim celor care au completat acest sondaj. Cei care încă nu au reușit, vă invităm să o faceți. Între timp câte ceva despre planurile de viitor.

Așa se face că din considerente tehnice serverul actual (care în 3 săptămâni împlinește 1 an de activitate), nu va mai putea fi dezvoltat. Astfel, urmează să avem actualizări atât a serverului, cât și a client-ului. Lucrările deja au început și vor fi informații mai târziu despre desfășurarea lor. Tot pe parcurs vom posta și informații despre când urmează să avem faza de testare.

Până atunci vă invităm să vizionați o bătălie impresionantă de pe serverul nostru: WEGA MU CASTLE SIEGE (13.02.2018)

7
Salut!

Am pregătit pentru voi un sondaj pe care vă invităm să-l completați, mulțumim.

Pentru a lua parte, accesați: https://www.surveymonkey.com/r/YTDCL6M

8
Siege-ul de azi va rula în regim pilot conform modificărilor anunțate aici

Dacă anumite aspecte nu vor funcționa ca de obicei, va fi repetat mâine la aceeași oră.

9
Din câte s-a observat, pe parcursul ultimilelor 3 săptămâni, cu toate că PvP-ul este bun (va fi video), avem o situație în care pentru cei care atacă la castel e destul de provocator să cucerească coroana.

Castelul a fost gândit de webzen presupunându-se că atacanți întotdeauna vor fi mai mulți decât cei care sunt în apărare. De aceea și în atac se pot înregistra până la 3 alianțe. La noi de obicei cei care atacă sunt cam în aceiași cantitate ca cei care sunt în apărare. Uneori în apărare chiar pot fi puțin mai mulți. Acest aspect e similar pe majoritatea serverelor și pe multe dintre ele o să găsiți alianțe care stau castle owneri cu lunile.

Cu toții ne dorim un PvP intens și interesant, de aceea pentru a diversifica lucrurile puțin și a face jocul mai dinamic se propune introducerea unui sistem de control, care nu va permite unei alianțe să fie owner mai mult de 3 ori consecutiv (la rând).

Dacă o alianță cu success va apăra de 3 ori consecutiv, după al 3-lea mandat, castelul va trece în posesie neutră și owner va deveni alianța WEGACS, iar alianța care era owner va trece în lista celor care atacă.

11
News | Noutăți | Новости / Serial Killer Retribution
« : Decembrie 15, 2017, 12:02:47 a.m. »
Se întâmplă uneori să apară pe continent serial killeri care terorizează populația pașnică.

Pentru a limita serial killing-ul și a aduce pace pe continent va fi introdusă pedeapsa în temniță. Caracterele care decid să urmeze calea criminală pot fi puși în temniță (blocați) pentru o perioadă în dependență de gravitate.

Evident serial killer nu este cel care a omorât pe cineva care stătea pe spot. E cel care intenționat omoară pe toți indiferent de nivel, guild sau alte aspecte, care stau pe spot-uri în diverse locații.

Fiecare caz va fi analizat individual după mai multe criterii și în baza analizei se va decide dacă caracterul trebuie să fie pus în temniță.

Pentru ca un caz să fie analizat e nevoie de cel puțin 5 plângeri din partea populației pașnice.

13
News | Noutăți | Новости / Golden Invasion Drop Return
« : Decembrie 10, 2017, 05:44:29 p.m. »
Uneori la Golden Invasion se întâmplă  să nu cadă BOK-ul (Box of Kundun). Există aspecte specifice de joc de ce nu cade.

Cu toții nu ne place când BOK-ul nu cade, de aceea va fi implimentat un proces de returnare a BOK-urilor care nu au căzut.

Pentru un proces echitabil au fost stabilite câteva reguli în baza cărora se vor returna BOK-urile.

Regulile după care poate fi returnat BOK-ul
BOK-ul va fi returnat ultimului participant sau participanți aflați în apropierea gold-ului care au participat la atac. Acest aspect se va determina în baza experienței primite atunci când gold-ul este doborât. De obicei experience primește acel participant sau participanți în cazul în care e party care cel mai mult au atacat (ca și la ceilalți monștri), dar ar putea fi excepții de exemplu când este atacat de mai mulți și toți sunt în apropiere, de aceea vom lăsa spațiu și pentru ele. Nu sunt necesare screen-uri sau alte materiale, va fi determinat în baza informațiilor provenite de la server.

În cazul în care e un singur participant, BOK-ul se returnează acelui participant.

În cazul în care numărul participanților e mai mare se face un random cu numărul tuturor participanților. De exemplu dacă au fost 4 participanți, fiecărui participant i se atribuie un număr și se face un random de la 1 - 4. BOK-ul va fi returnat participantului cu numărul care a fost generat de random.

Când se returnează
Sâmbătă sau duminică în intervalul 19:00 - 23:59. După disponibilitate posibil și în alte zile.

Ce e necesar de făcut în cazul în care BOK-ul nu a căzut
Expediați un mesaj către [email protected] cu subiectul Golden Drop Return sau pe Skype (wega.help). În subiect indicați ora când nu a căzut BOK-ul și nivelul gold-ului.


//Atât procesul de returnare cât și regulile pot fi modificate.

15
Aici detalii.

Pagini: [1] 2 3 ... 9