Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - JavaSE

Pagini: 1 2 [3]
31
Nu este sens din acest set) emg iubeshte success rate ))

32
News | Noutăți | Новости / Re: Introducing Reset System
« : August 28, 2016, 05:12:57 p.m. »
O mica lista de argumente contra reseturilor:
1. Servere cu reseturi sunt multe mai bune ca acesta
2. Jucatorii noi nu se vor teme ca nu ii vor ajunge din urma pe jucatorii de top
3. Echilibru ideal intre rase asa cum a fost gindit la webzen
4. Nu vor fi rase skimbate cum ar fi din ee in ae sau din emg in bmg sau din taxi in battleDL
5. Fiecare clan are shanse sa stringa si sa creasca noobii apoi sa poata lua gold/boss etc indiferent de cine e in top

33
News | Noutăți | Новости / Re: Introducing Reset System
« : August 28, 2016, 04:27:34 p.m. »
Cea ca oamenii aici se revolta inseamna doar cea ca lor le place mult serverul si nu vor sa plece. Noi tare vrem sa jucam pe acest server si deacea te rog sa nu te grabesti, poate intrebi mai multi jucatori sau pui la vot aceasta schimbare inainte de a lua decizia? Noi urmarim acealeasi scopuri, online ne trebuie la toti. Apropo de online... un jucator nou e mai predispus sa inceapa a juca accesind top 100 players pe site si vazind in top doar lvl 400 si nu lvl 400 resets 10, pe un server 4x.
Aici master level este?

34
News | Noutăți | Новости / Re: Introducing Reset System
« : August 28, 2016, 03:51:18 p.m. »
Din Blood Castle/Devil Square a fost eliminat drop-ul pentru Devil Key și Devil Eye, începînd cu acest update, aceste iteme pot fi dobîndite doar pe mapele obișnuite.
WTF????
Pare ca serverul tinde spre un stil afk de joc, sa ucida una din momentele in care oamenii nu stau afk. In loc sa pui bilete pentru toate bc/ds in shop ca sa fie mai dinamic jocul, ca oamenii sa stea in rind ca sa dovedeasca si sa nu fie full bc/ds. Nu vad nimic interesant si captivant in umblarea pe mape si stringerea key-urilor si eye-urilor. Poate nu inteleg eu ceva, expicati-mi si mie, cu ce scop ati facut aceasta modificare?

35
Propun sa stringem lunar o suma de bani cu care sa sponsorizam serverul si sa cerem garantii admnistratiei ca serverul va ramine totdeauna fara reseturi, low exp, fara risov4i.
Sa ma intelegeti corect:
Fara risov4i administratia sustine serverul din bani proprii cea ce ii descurajeaza si le scade intuziasmul. Propun sa stocam banii intr-un cont escrow din care banii se vor duce la administratie doar in cazul in care acea isi respecta obligatiunele fata de jucatorii care se skidanesc.
Eu personal as fi gata sa platesc lunar dar sa fiu convins ca joc pe un server fara risov4i, skimbari levie si chiar acea care platesc sa nu aiba absolut nici un bonus. Cu cit mai multi vor fi deacord cu atit mai putin va plati fiecare. Un 2-4$ de om pe luna nu cred ca e mare problema pentru un server placut si fara nervi :) 80 oameni * 2-4$ =  160-320$ pe luna
In caz ca administratia nu-si respecta vreo obligatie banii de pe escrow se intorc inapoi la jucatori.

P.S. Cele mai rele mmorpg sunt acele gratuite din cauza ca acolo banii se fac pe haine si apar donati.
Facem primul MU platit din moldova, in care jucatorii sa doreasca sa plateasca abonamentul si sa li se respecte opinia? Ajunge sa fugim atita de pe un server pe altul, facem unul dar bun!

P.P.S. Sepoate de facut ca dupa lvl 300 de exemplu sa fie obligatoriu de achitat abonamentul :) Jucatorul joaca pe asa un server curat gratis pin la 300, apoi intelege ca serverul e bun si decide singur daca va achita sau nu.

                                     "Timpul petrecut cu placere nu se socoate ca timp pierdut"

36
News | Noutăți | Новости / Re: Introducing Reset System
« : August 28, 2016, 01:04:55 p.m. »
Iata nu inteleg eu asa prostii, deskizi server fara resuri capu peste 2 luni sa spui ca vor fi resuri... Ca jucatorii fideli jocului low rate sa lase jocul inervati ca au pierdut 1-2 luni din veata din cauza ca administratia face skimbari vitale fara a se consulta cu jucatorii. Daca apar resurile eu personal nu mai joc pe acest server :(

37
News | Noutăți | Новости / Re: Guild Reward System
« : August 28, 2016, 12:45:28 p.m. »
Reward-ul se imparte automat sau manual faceti aceasta?
Daca vreti ca rewardul sa nu influenteze tare jocul si sa-i supere pe oamenii singuratici puteti face ca cadouri bucatele de fenrir.
Fenrirul mai mult e un accesoriu frumos decit ceva util ))

38
News | Noutăți | Новости / Re: Introducing Reset System
« : August 28, 2016, 12:19:41 p.m. »
Servere cu reseturi is foarte multe mult mai bune, m-am oprit la acesta din unicul motiv ca nu este reset si exista posibilitatea de a simti puterea fiecarui personaj asa cum a fost conceputa ea la webzen.
Dupa lvl 400 mai exista si 200 de masterlvl care pot fi configurate intr-un mod foarte interesant (nu tin minte exact daca in season3 sunt)
Serverul asa cum e acum e super, haine putine, low exp, online peste 150 de oameni, oare merita de stricat jocul?
Pune un +1 pentru "MU fara reset"

In principiu 500 de points dupa 1 an de joc nu mare lucru... nu e mare lucru pentru orcine inafarea de DK si DL, aceasta e + 50% de skill damage!!! DK din combo desklee orce!

Pagini: 1 2 [3]