Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Royal

Pagini: [1] 2 3 ... 18
1
prin si balansat fratele meu? cind eu cu DLu cu perekast  de la ae mea ii futem 10 firescreamuri sa moară cind era in ice sau ceva de genu, cind se nișca nu era posibil să ucid ca firescreamu nu nimereste ,iar fireburstu e mort. de ținut mă ținem , dar să bat nu puteam pe nime , prin șii asta balansat și aveam strengh destul de bun , agila nu aveam, aveam HP care l-am pus ,deoarece chiar daca mai puneam inca acele 700 800 strengh nu schimba mare pagodă in DMG, batem bi cu tsepii la 200 mai mult in 4ar , care-i ideea? asta-i balans? sau ii balansat prin faptul ca AE umblau cu 4k hp și le era in ghioagha ? ca dădeu perekast și tot bateu mai mult ca mine de 2 ori, da incă pot pune ice.

Costea noi am mai vb si in discord despre tema data, versia trecuta chiar o fost diferita fata de precedente, nici un imba char nu ave sanse sa stea mult la gold,totul se mentinea pe iscusinta PTului (teamplay), eu socot ca setarile din mu trecut chiar au fost la nivel, chiar daca pe bk aveam si dd si deacrement si nu faceam nicuia protiv perecast ), respectiv toti aveau sansele sale

2
Felicitari cu cistigul CS baieti , va dorim pescuiala productiva si desigur si un joc cit mai interesant , jocul nostru pe acest proiect a luat sfirsit  :hi:

3
Fig evo znaet ) eu am jucat alte proiecte tot 1 ora erau, + nu uita ca portile au fost scoase :))

4
Ai uitat sa zici ca de la noi vo 10 + persoane au plecat,  iar baietii din nice guys au implut minusul de persoane , ca sa fim egali , strategic vorbind sa facem fata). Iarasi minciunesti ce tine legat de serverul trecut, multe persoane care au fost  in Royal s-au fara guild au fost  inrolate in padonki pentru a fi turma,asa ca repet ajunge sa fii ipocrit si sa te bati cu pumnul in piept pentru joc cinstit ;)

5
mai aveti sa plangeti ? Voi vreti ceva si nu puteti obtine (Castelul) nu-l puteti obtine deatata ca nu sunteti asa de buni ca guildul care il mentine de ceva timp! Asta-i problema ....si da,n-o sa-l aveti niciodata castelul :D numai daca adminul n-o sa-l cadoneze voua)
Chiar mai facut sa rid  :crazy:
Un om nu avetsi care sa prezinte ceva in joaca, muxmux cid de cit face dar numai din cauza ca e full.
Turma, cu asta tot spus))

Shuryk bine da tu omuleanu  mu trecut nu jucai incojurat de turma?) Blio cîtă ipocreţie, sincer eu pina acum ma mir ce cauti pe proiectul dat, luind in consideratie ca mai nu-ti place nimic pe serverul dat), am impresia ca daca nu ai dat atentie pe forum,tare ti-ar fi plictisita viata)

6
Dupa cum se vede aici plinge doar HARDCORE si  ||||||      vo suparat cumva soarta  pe voi ?  Nimeni nu vo interzis  sa faci o alianta buna nimeni nu vo interzis sa imblati in ilusion temple   si stringeti bilete sa faceti bilete si sa pierdeti timp pentru a fi in rind cu lumea ...   dar  voi at vrut  din pod sa va cada .. fiti mai serios  sunteti baieti mari deja ... Dupa parerea mea  WEGA e un proect tare  bun si Mult mai balansat ca multe alte servere dupa dorintele  jucatorilor   practic  tot ce ati dorit  WEGA o facut   ne uitinduse ca modificarile si setarile sunt foarte  greu de facut dupa fiecare placere in parte... Mai sunt neajunuri pe server sunt de accord dar pe toti  nui poti intelege... Ii doresc lu WEGA sa nu lase miine jos are un server ft bune si sa continue  cu setarile  spre bine ....

Propunere mea este  Poate face un WIPE cu 30 de zile in urma  sau  un WIPE pina la primu castel si sa incercam sa mai continuam o data .... alt fel serveru este dus de ripa ... Poate propune fiecare cite un subiect ce se poate de facut de continuat severu mai departe ... WEGA poate pune la votare  niste propuneri  cu continuarea serverului ... BAFTA tuturor...
Bai handicapatule,haine trebuie de dobândit din GOLD! !!!! Nu blea din IT top haine!!!ați mâncat bătaie la golduri,boss k7 și cocos!! Sunteți liberi și jucați mai departe !k7 îi al vostru și goldurile tot! !Foc !!


La golduri mincat pizdeala? si za baidala tu spui ?  napastoi voi minkati pisdeala ,

Ce haine au fost strinse din ilusion , voi jucati cu noi ca sa stiti ce haine unde au fost scoate ?
bai ushastik inchide ebala) daca nu ai jucat de la inceput si nu stii deunde so imbracat acelasi muxmux si etc.

Gloves din gold furat sub nas la llll, armor ilusion, pants golds de la3 noaptea , helm cumparat, boots nu tin minte, si iarasi nu conteaza, poate el sa fie imbracat macar si din full ilusion ,atit timp cit eventul a fost deschis pentru toti ),tema cu ilusion deam serios e de prost gust oameni buni), cite persoane au fost imbracate din ilusion?)Eu x3 , da noi mu trecuta pe cind castelul a fost undeva 1 luna a padonki nu ne-am lasat de joaca ,dar cumva am incercat sa ne batem, chiar de 2 ori s-a primit sa luam,chiar daca a fost interval putin.

7
Chiar sincer numai inteleg nici eu ce doriti), pin la urma motivul principal o fost castelul de aceea au zabivit multi, iopta 2 luni o tinut serverul si chiar aruncam totul in unitaz ?:))) Haideti de  venit la moment cu propuneri ce de schimbat ca sa rezolve problemele actuale, diam proiectul viitor e alta tema, la moment ce se poate de facut adaugat pu  atractivitatea serverului )

8
În ultimile zile efortul a fost direcționat către depistarea cauzei indisponibilității (ceea ce ne interesează pe noi toți). Ați observat probabil, nici BOK-urile necesare n-au fost deocamdată returnate. Acum e bine și n-ar mai trebui să avem downtime.

Despre castel, va fi un anunț mai târziu.

Propunerile în acest subiect sunt binevenite.


Cit de tirziu WEGA? este riscul ca pina atunci sa fie finito la comedya pentru proiectul dat )

9
Ultimile 2 zile pentru a depista cauza indisponibilității au fost oprite mai multe module, ceea ce ar fi putut să se răsfrângă asupra jocului.

Acum e bine și a revenit la normal.


Razness da poate raspunzi la lume legat si de alte probleme? Nu vezi ca onlineul a scazut brusc? Presupun ca acesta e principala cheie a problemei la moment, sau nu?

10
SHURYK, toti cauta mai mutle mini sa ajute la castel , e logic)
asta eu am scris shi mai sus la ce tu teai agitat, acum zici ca e logic....

La pricolul ca am luat jumate de mu , luind in consideratie  ca componenta noastra e in mare parte acea de la inceputul muului )

11
SHURYK, toti cauta mai mutle mini sa ajute la castel , e logic)

12
Royal o luat mai mutl de jumate guild ? We SHURYK da tu breduesti dar pe linga si minciuni grase arunci domnule) Royalul de acum sunt 90% din persoanele de la inceputul serverului, pe linga au mai iesit vo 7-8 oameni , din care "domnul" top DL; 2 dw unic,2  dk unic , ae,emg  aratami iopta unde am bagat jumate de server cind in guild maximum 25 persoane?

Iar Domnul Ermak  nu o data o zis ca in guild are nevoie de zadrots , dar nu oameni, sa nu uitam cum vo hapanit pa4ka mu trecut(care datorita voua ei o rupt malul) s-au cind Royalul s-a dezindegrat tot au mincat vo citeva persoane.Iarservacul ista  in deobste tac, voi doriti sa jucati in 4-5 persoane si cautati vinovati in altii.

13
Asteptam noutati de la domnul WEGA

14
Nu a trecut ceva timp ca iarasi aceiasi istorie), WEGA iarasi cineva se rusineaza sa dea gz cu nubul lui , si a creat twink pu de pe spoturi, sper ca sa bagi ceva timp IlanShot in temnita

15
Vadik da nui o mare problema aceasta schimbare pur si simplu deja adminu nu mai stie ce sa faca ca sa ne scoata din castel !Lasa sa il deie voua dara da sa nu ne sape pe noi !
nime nu cere castelul pur si simplu!
si nimeni nu incearca sa va sape pe voi, oare daca castelul devine in faza neutra adica a lui WEGA nu suntem toti in aceleash conditii de a obtine castelul? toti suntem in atac si e acelash scop, doar ca sunteti plasati un pic din alta pozitie  si atit!

Gogule hai sa lasam toata povestia data)), sa fost voi in situatia noastra nici in ruptul capului nu doreati schimbari, toate versiunile care s-au jucat a fost castelul in felul dat),iar acum hai de facut schimbari ), total contra,deacord ca serverul dat sa fie prestabilit asa setari), atunci chiar vor fi toti egali, atit timp cit sunteti voi contra la schimbari legat de timpul global, atit timp si noi vom fi la schimbari de genul), cum se zice trage fiecare plapuma deasupra lui)

Pagini: [1] 2 3 ... 18