Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - Royal

Pagini: [1] 2
1
Nu a trecut ceva timp ca iarasi aceiasi istorie), WEGA iarasi cineva se rusineaza sa dea gz cu nubul lui , si a creat twink pu de pe spoturi, sper ca sa bagi ceva timp IlanShot in temnita

2
Nustiu cite servere s-a mai deschis intrebarea despre bagul dat,  cind te ucide si dai brusc alt f4 / ori apesi X de la fereastra, apari iarasi pe acelasi  loc, avem cetateni in serverul dat care pe forum sunt atit de corect  mai rup camasa de pe ei ,   fac teme,posturi legat cit de rau setat  este serverul, etc, dar se folosesc fara obraznicie de bugul dat si serverul  precedent  si serverul dat , nu voi arata cu degetul  , la precis  va citi singur va intelege cit e de gros obrazul la el)). Asa ca te rog wega ori rezolvi bagul dat , ori dai ban conform regulelor tale. !  :wink:

3
Eri, in urma raiderului efectuat de cetatianul dat, a fot depistat moverul datorita caruia se teleporta pe mape. Respectiv nicknameul lui :Taxi14222, care aparatine cetatianului TaiOmu, unde face parte din partyle urmator AgreSivS , l7aLlaH4eK.   Sa nu creada ei ca sunt unicii destepti pe server, dintr-o parte roaga sa traim in pace si armonie , da din dos redica difirit Trolli pentru a da gz ).


 Elis a fost depistat Kanturu  cum TaseaDoma (Ermak) respectiv /7agohKu dadea move si cast lu Elis

Respectiv dragi cetateni astept propuneri ce facem cu cetatenii dati :) :victory:



4
Am impresia ca e aceiasi persoana care a jucat pe  Ubivaska, StilleNach,  , acum deamui e anime, WEGA controleaza te rog daca are vo tangenta cu personajele ivedentiate, si daca este posibilitate sa zici care este caracterul real al cetateanului dat, cred ca multi ar dori sa danseze o hora buna cu el )

5
WEGA eu nustiu ce ai facut , nu-i destul ca stai ca nebunul sa stringi ceva gemuri, ajungi sa faci harmony din 7 sa nu se primeasca nici unul,peurma iarasi din 13 gemstone s-au primit 7 ? Dupa situatia data unica ce-mi vine in cap , ca  iarasi ai facut schimbari in setari!  Eu totul inteleg ce tine de dobindirea lor, dar ca sa-ti arda majoritatea asta eu socot ca-i o mare bataie de joc.

6
Wega eu cred ca-i timpul sa atragi atentie legat de GOLDS , in 10 minute se ea +5 , +4 +3 nici nu se discuta, cum nu ai da sunt personaje cu peste 1 reload.

7
S-a discutat nu odata despre componentul dat pentru care este 1 din factorii principali pentru reload!
WEGA 1 reload  cam toti au facot datorita cash points din x shop deoarece erau 5 la numar,reloadurile urmatoare estea ireal de strins gems (doarde pentru cas$$$$)  in asa mare numar,luind in considerare ca acelasi buffer este twink jucator, respectiv trebuie 20 in loc de 10. Rog sa mai gasesti o alternativa de gausit guardianuri in afara de k7,ca e o prostie mare, % mic , mobi puternici. Eu sper ca toata lumea sa dea un feedback poztiv  :focus:pentru cererea data,ori vom sta cu totii blocati in al 2lea reload )

8
Ca orce versiune jucata , parca e un dejavu dupa 3 luni, insasi procesul jocului 75% intra in afk mode,25 % sunt jucatori noi logati care au foametea sa dobindeaasca iteme.motive sunt multe, te saturi de joaca,in mare parte iteme s-au dobindit.De aceea propun si eu sa venim toti cu ceva idei cum sa facem si noi mai atractiv jocul,ce se poate de schimbat,adaugat pu ca din cei 75% sa apara dorinta de eventuri. Astept ca sa se implice toata lumea cu propuneri constructive,fara beeeehaiala in dodii si aiureli) :buba:

9
Se discuta de mult timp legat  de Eventuri si de dropul lui.La moment situatia e destul de jalnica de cine de golds , mai multa activitate se observa la +3 din simplu motiv ca mai sunt nevoiasi de pendaturi si ringuri, restul goldurilor +4+5 e jale,nici nustiu cind a fost ultimul pvp serios.De aceea vin si eu cu niste solutii,si rog ca toate guildurile care posibil au alte idei sa se implice la sondaj!  :umnik2:

10
Din ce se observa  onlineul pe server e in decadere continua,respectiv si atractia scade,Care este folosul Rayness ca ai ridicat numarul  goldurilor daca nu vine lumea la pvp,majoritatea stau afk si toul e pina la pierderea interesului total si se va da shift+delete la folder.De aceea  intrebarea principala ai de gind  te asculti de lume, sau ai interesele proprii ? Pe mine insasi nu ma intereseaza unicul dar din cite am inteles  acesta este  motivul principal  scaderei onlinului.De aceea mai jos am si eu niste idei pu sondaj,daca cineva doreste sa adauge ,sau inca idei rog  sa se implice

11
Asa o propunere am la discutie, ce tine de BC ds să fie un % mai mare la xp,respectiv va fi o atractie mult mai mare pu eventurile date, acum in bc la nivele mai mare aproape nu este folos de imblat bc deoarece cam acelasi xp ca sa lesi afk, 2 la mină propun ca ultimele BC/DS  sa fie un % la căderea unick items, motivul e simplu pe zi 2 CC sunt, si incă nu sunt sanse reale la un set unic pe server.Rog ca persoanele care sunt pro sau contra să vină cu dovadă reală dar nu flood fără sens !

12
Se poate de aflat orarul  complet al CC?

13
WEGA imi este interesant pu ce mai suntem noi jucatorii dacă tot nu te consulți cu noi? Am pierdut o tonă de nervi si timp in kanturu pu set DK  iar tu ,după o luna de vreme faci schimbari la 380 lvl? Păi scrie și tu pe forum,atenție este planificat schimbarea lvl la iteme , nu stați ca proștii și căutati iteme, de loc chiar nu m-am așteptat la așa bătaie de joc !

2 la mină cu ce ocazie, in bază la ce ai schimbat dmgul la Daybreak,albatros etc chiar imi este interesant motivul. :bomb:

14
Salutare, Wega ce se aude de eventul din CryWolf? ultimele zile au inceput sa apara notificari,el este in stare functionala sau de testare?

15
Intrebare catre administratie,este preconizat ceva de genul? S-au va fi low pinala 400)?

Pagini: [1] 2